BeataWarszawa
Fanka BB :)
Ta wróżba wychodzi zawsze o każdej porze dnia i roku
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno będzie dobrze i będzie super niespodzianka na Mikołaja [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Melduje sie w 2paku.
Blastka sie ladnie odmrozila.
Dr na medal - przed transferem zrobione mialam dodatkowe usg zeby sprawdzic jak macica, jak endo, gdzie zarodek podac i czy nic sie tam nie pochrzanilo. Podobno wszystko dobrze. Tak wiec nawalona na maksa relanium leze na kanapie. Zyc nie umierac. Przez nastepne 6 dni jestem w ciazy. Oby tak zostalo. O!
Melduje sie w 2paku.
Blastka sie ladnie odmrozila.
Dr na medal - przed transferem zrobione mialam dodatkowe usg zeby sprawdzic jak macica, jak endo, gdzie zarodek podac i czy nic sie tam nie pochrzanilo. Podobno wszystko dobrze. Tak wiec nawalona na maksa relanium leze na kanapie. Zyc nie umierac. Przez nastepne 6 dni jestem w ciazy. Oby tak zostalo. O!
Nie wszędzie robia usg przed transferem, niestety chyba w PŁ nie jest to standardem. Ja w poprzedniej klinice nie miałam, od razu na fotel,transfer,leżeć 20 min i do domu.To chyba nie bylo dodatkowe usg przed transferem tylko musieli zobsczyc jeszcze raz jak sie sprawy maja), tez tak mialam
No to teraz [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba nie bylo dodatkowe usg przed transferem tylko musieli zobsczyc jeszcze raz jak sie sprawy maja), tez tak mialam
No to teraz [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To nie ma bata,musi się udaćRobilam. Z niej wychodzi ze wlasnie bede w ciazy z synkiem. Ja w nic ogolnie nie wierze ale kurde chyba zrobie wyjatek
Nie wszędzie robia usg przed transferem, niestety chyba w PŁ nie jest to standardem. Ja w poprzedniej klinice nie miałam, od razu na fotel,transfer,leżeć 20 min i do domu.
Teraz miałam jak milagros, wszystko najpierw usg a potem na górę po Bąbelka
To byl moj 5. transfer i pierwszy taki w wersji VIP
I bardzo dobrze placimy to i mamy prawo wymagacMi zbadano na 6 dni przed punkcją. I koniec. Zadzwonił, ze jest dobrze i mam stosować leki jak w instrukcji. Usg za każdym razem, wizyt przy stymulacji 4. Ale jedynie co się dowiedziałam to na nr2 że na tamta chwilę widzi 12-14 jajek. Ale ok, co do endometrium to wiadome było ze i tak transfer odroczony wiec może tak miało być. Albo wszystko było na tyle dobrze, ze to wystarczyło. Nie ważne, to juz za mną, wpływu nie mam. Ale crio jest przede mną i... I będzie inaczej. Albo będzie gdzie indziej. I koniec tematu. Obawiam się, że dr. mnie zapamięta jako wyjątkowo upierdliwą osobę
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom