reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Absolutnie sie lekarzami nie przejmuj,trzeba walczyć o siebie i swoje kropki,ja w poniedziałek tak męczyłam dr aż sie śmiał ze wiercę mu dziurę [emoji12] ,ale wywiercilam 5 kropka bo na początku wizyty powiedział ze są tylko4 mrozaczki a ten piąty mi spokoju nie dawał co sie z nim stało [emoji6]

Pobranych miałam 29,24 dojrzałe,dostinex dostałam,antybiotyk i duphaston. Brzuch właśnie duży,ale nie rośnie dlatego tak niechętnie ten szpital,dzisiaj jest lepiej bo nie mam mdłości i wróciłam do ketonalu

I IVF Invimed Wro,23.11 punkcja-transfer przełożony

O jee,to ladne zbiory.Pewno pierwsza i ostatnia stymulacja...przy takiej ilosci:);):).pieknie.

Dziewczyny mam pytanie, jestem trzy dni przed transferem, wcześniej, jeszcze w trakcje stymulacji lekarz przepisał mi luteinę dopochwowo i pod język, jednak po pick upie dostałam zalecenie, żeby brać tylko tą dopochwowo. Byłam zakręcona i nie pomyślałam żeby spytać. Czy któraś z was brała obie luteiny przed transferem? Czy może ta pod język jest do przyjmowania po?

A swoją drogą Drogie Panie dziś chyba są Andrzejki :)
Kiedyś dawno,dawno temu mama pokazała mi jak sobie wywrozyc ile się będzie miało dzieci i jakiej płci :)
Swoją drogą,kto sobie tego "testu" nie robił, czy już ma dzieci czy jeszcze nie,zawsze się sprawdza ;)
Wystarczy przewlec obrączkę swoim włosem (dobrze wybrać w miarę najdłuższy i wyrwać ;) ), następnie zawiesić ta obrączkę na swoim włosku nad lewa dłonią, tak ok 5cm i czekać :)
Jak się zacznie kręcić to będzie dziewczynka,jak poruszać w przód i tył (jak wahadlo) będzie chłopczyk :)
Mi zawsze wychodzi 2,chłopiec i dziewczynka :)
Jak któraś ma ochotę spróbować to milej zabawy :))

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A swoją drogą Drogie Panie dziś chyba są Andrzejki :)
Kiedyś dawno,dawno temu mama pokazała mi jak sobie wywrozyc ile się będzie miało dzieci i jakiej płci :)
Swoją drogą,kto sobie tego "testu" nie robił, czy już ma dzieci czy jeszcze nie,zawsze się sprawdza ;)
Wystarczy przewlec obrączkę swoim włosem (dobrze wybrać w miarę najdłuższy i wyrwać ;) ), następnie zawiesić ta obrączkę na swoim włosku nad lewa dłonią, tak ok 5cm i czekać :)
Jak się zacznie kręcić to będzie dziewczynka,jak poruszać w przód i tył (jak wahadlo) będzie chłopczyk :)
Mi zawsze wychodzi 2,chłopiec i dziewczynka :)
Jak któraś ma ochotę spróbować to milej zabawy :))

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Andrzejki sa w wigilie andrzeja - wczoraj ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Melduje sie w 2paku.
Blastka sie ladnie odmrozila.
Dr na medal - przed transferem zrobione mialam dodatkowe usg zeby sprawdzic jak macica, jak endo, gdzie zarodek podac i czy nic sie tam nie pochrzanilo. Podobno wszystko dobrze. Tak wiec nawalona na maksa relanium leze na kanapie. Zyc nie umierac. Przez nastepne 6 dni jestem w ciazy. Oby tak zostalo. O!

Do góry