lile
Fanka BB :)
Wiesz jaki masz wynik estradiolu???
Estradiol i hiperka nie zawsze chodza w parze.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz jaki masz wynik estradiolu???
Witam ! Tak czytam wszystkie fora I Jestem pelna obaw ! Jestem 4dpt 4 dniowego zarodka . Nigdzie nie moge znalesc informacji na temat zarodkow 4 dniowych . Wszedzie jest transfer 2,3 lub 5 dniowych I sie zastanawiam czy tylko Ja taki mialam ? Czyli zero szans ?
Jesli chodzi o crio i hodowaniu endo to ja chyba wiem wszystko. Wiec jakby co sluze rada co robic jak nie rosnie mam opracowana swoja metode hehehe.
Teraz sie nie bede rozpisywac bo zaraz lykam relanium i smigam na crio.
Trzymajcie kciuki zeby maly gamon sie odmrozil, zeby lekarz mial dobra reke i zoby cholera sie udalo. Dzieki z gory
Witam jestem tu nowa ale od jakiegoś czasu was troszke podczytuje i wszystkim bardzo kibicuje jutro mam punkcje i jestem trochę przerazona ,nie samym faktem znieczulenia ale tego co bedzie po . Mam do was kochane pytanko odnośnie depilacji tam... czy jest konieczna bo ze stresu zapomniałam dopytać
Koniczynka,nie dlatego. Ja u niego mała dokładnie tak samo. Przez całą stymulację tylko jedno badanie krwi na sam jej koniec. Chyba mają taką praktykę.
Jak przeszłam do Novum to się zdziwiłam, bo tam mi badali krew przy każdej wizycie, z 4 razy.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem 1100 w 15 dpt to stanowczo za duzo...Kropelka tak to JuZ jest tu w Uk tez czasem nielad Ale jestem dobrej mysli ze to twoja beta i blizniaki !!![emoji120][emoji120][emoji120][emoji64][emoji64][emoji64][emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom