reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem u tego samego lekarza co z Jankiem prywatnie chodzilam... Juz sie troche znamy, kojarzy mnie jak do gabinetu wchodze...
W razie co dodatkowa wizyte prywatna w miedzyczasie tez moge zrobic...
A w sumie mimo ze prywatnie wtedy chodzilam to usg tez byl co 2 wizyte czyli co jakies 6 tyg...

No zobaczymy co bedzie dalej...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak tak to rzeczywiscie dobry uklad masz z lekarzem...

reklama
Hej. Ja mialam klucia rozne inne bole troszke jak na miesiaczke bodajże przez 1.5m po transferze wiec takie klucia to nic zlego ale jak bardzo mnie martwily to bralam nospe od czasu do czasu. A teraz to czuje juz jak maluchy buszuja w srodku i tez czasami nie milo zaboli to tu to tam bo wszytsko sie rozciaga [emoji1][emoji8]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zosiu w ciazy go juz przyjemne bole :)

A ja jutro jade odwiedzic malenstwo kolezanki... I sie wam pochwalic chcialam prezentem wlasnorecznym:)Zobacz załącznik 784921

Ooo... A dzisiejsza wizyta... Coz badanie normalne, badanie piersi, skierowania na krew... Ale co z tego skoro bez usg...

Oj kazda wizyta powimma byc z usg... Przynajmniej poki nasze maluchy sie nie ruszaja...

Pozdrawiam:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale zdolniacha :)

reklama
Do góry