reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nikt Ci nie podziękuje za poświęcenie w pracy a jak będzie redukcja etatów to i tak polecisz i tyle. Biorąc pod uwagę ile Nas to kosztuje to warto się skupić na tym co najważniejsze niż później żałować i płakać w poduszkę...

Ostatnia edycja:
reklama
A ja jutro jade odwiedzic malenstwo kolezanki... I sie wam pochwalic chcialam prezentem wlasnorecznym:)
1480081802794.jpg

Ooo... A dzisiejsza wizyta... Coz badanie normalne, badanie piersi, skierowania na krew... Ale co z tego skoro bez usg...

Oj kazda wizyta powimma byc z usg... Przynajmniej poki nasze maluchy sie nie ruszaja...

Pozdrawiam:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1480081802794.jpg
    1480081802794.jpg
    104,1 KB · Wyświetleń: 460
A ja jutro jade odwiedzic malenstwo kolezanki... I sie wam pochwalic chcialam prezentem wlasnorecznym:)Zobacz załącznik 784921

Ooo... A dzisiejsza wizyta... Coz badanie normalne, badanie piersi, skierowania na krew... Ale co z tego skoro bez usg...

Oj kazda wizyta powimma byc z usg... Przynajmniej poki nasze maluchy sie nie ruszaja...

Nie mialas usg???? Szok

Nie mialas usg???? Szok
No...
Wiesz co postanowilam ta ciaze prowadzic na nfz... I tak ptenatalne teraz + w 20 tyg bede w klinice robic, a to jest najwazniejsze... Wiec nie chcialam co 3 tyg na wizyte prywatna + wszystkie badania krwi prywatnie... A nfz przewiduje 3 usg na cala ciaze... Masakra jakas...

Na szczescie do 7 grudnia niedaleko...

A ja jutro jade odwiedzic malenstwo kolezanki... I sie wam pochwalic chcialam prezentem wlasnorecznym:)Zobacz załącznik 784921

Wow, jakie śliczne!

U nas też nie przewidują USG przy każdej wizycie, ale chociaż dają taką możliwość za dodatkową opłatą. Za to z mojego szpitala wycofali badania prenatalne i muszę wszystkie muszę robić prywatnie. Jedyny plus, że przy okazji robią USG 3D i dają płytę :)

Ja to bym się dała najchętniej podłączyć na stałe do monitora USG...

No...
Wiesz co postanowilam ta ciaze prowadzic na nfz... I tak ptenatalne teraz + w 20 tyg bede w klinice robic, a to jest najwazniejsze... Wiec nie chcialam co 3 tyg na wizyte prywatna + wszystkie badania krwi prywatnie... A nfz przewiduje 3 usg na cala ciaze... Masakra jakas...

Na szczescie do 7 grudnia niedaleko...

Ja rozumiem ze chodzi o kwestie finansowe ale ja bym tak nie dała rady...zwlaszcza w ciazy po in vitro...zwlaszcza ze jakis krwiak albo inne dziadostwo moze sie przypaletac...
Trzymam kciuki za twoja wytrwalosc...

Wow, jakie śliczne!

U nas też nie przewidują USG przy każdej wizycie, ale chociaż dają taką możliwość za dodatkową opłatą. Za to z mojego szpitala wycofali badania prenatalne i muszę wszystkie muszę robić prywatnie. Jedyny plus, że przy okazji robią USG 3D i dają płytę :)
U mnie w klinice na nfz i tez plyte sie dostaje:) wiec bardzo pozytywnie:)

reklama
Ja rozumiem ze chodzi o kwestie finansowe ale ja bym tak nie dała rady...zwlaszcza w ciazy po in vitro...zwlaszcza ze jakis krwiak albo inne dziadostwo moze sie przypaletac...
Trzymam kciuki za twoja wytrwalosc...
Jestem u tego samego lekarza co z Jankiem prywatnie chodzilam... Juz sie troche znamy, kojarzy mnie jak do gabinetu wchodze...
W razie co dodatkowa wizyte prywatna w miedzyczasie tez moge zrobic...
A w sumie mimo ze prywatnie wtedy chodzilam to usg tez byl co 2 wizyte czyli co jakies 6 tyg...

No zobaczymy co bedzie dalej...

Do góry