reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nikt Ci nie podziękuje za poświęcenie w pracy a jak będzie redukcja etatów to i tak polecisz i tyle. Biorąc pod uwagę ile Nas to kosztuje to warto się skupić na tym co najważniejsze niż później żałować i płakać w poduszkę...

Ostatnia edycja:
reklama
A ja jutro jade odwiedzic malenstwo kolezanki... I sie wam pochwalic chcialam prezentem wlasnorecznym:)
1480081802794.jpg

Ooo... A dzisiejsza wizyta... Coz badanie normalne, badanie piersi, skierowania na krew... Ale co z tego skoro bez usg...

Oj kazda wizyta powimma byc z usg... Przynajmniej poki nasze maluchy sie nie ruszaja...

Pozdrawiam:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1480081802794.jpg
    1480081802794.jpg
    104,1 KB · Wyświetleń: 465
A ja jutro jade odwiedzic malenstwo kolezanki... I sie wam pochwalic chcialam prezentem wlasnorecznym:)Zobacz załącznik 784921

Ooo... A dzisiejsza wizyta... Coz badanie normalne, badanie piersi, skierowania na krew... Ale co z tego skoro bez usg...

Oj kazda wizyta powimma byc z usg... Przynajmniej poki nasze maluchy sie nie ruszaja...

Nie mialas usg???? Szok

Nie mialas usg???? Szok
No...
Wiesz co postanowilam ta ciaze prowadzic na nfz... I tak ptenatalne teraz + w 20 tyg bede w klinice robic, a to jest najwazniejsze... Wiec nie chcialam co 3 tyg na wizyte prywatna + wszystkie badania krwi prywatnie... A nfz przewiduje 3 usg na cala ciaze... Masakra jakas...

Na szczescie do 7 grudnia niedaleko...

A ja jutro jade odwiedzic malenstwo kolezanki... I sie wam pochwalic chcialam prezentem wlasnorecznym:)Zobacz załącznik 784921

Wow, jakie śliczne!

U nas też nie przewidują USG przy każdej wizycie, ale chociaż dają taką możliwość za dodatkową opłatą. Za to z mojego szpitala wycofali badania prenatalne i muszę wszystkie muszę robić prywatnie. Jedyny plus, że przy okazji robią USG 3D i dają płytę :)

Ja to bym się dała najchętniej podłączyć na stałe do monitora USG...

No...
Wiesz co postanowilam ta ciaze prowadzic na nfz... I tak ptenatalne teraz + w 20 tyg bede w klinice robic, a to jest najwazniejsze... Wiec nie chcialam co 3 tyg na wizyte prywatna + wszystkie badania krwi prywatnie... A nfz przewiduje 3 usg na cala ciaze... Masakra jakas...

Na szczescie do 7 grudnia niedaleko...

Ja rozumiem ze chodzi o kwestie finansowe ale ja bym tak nie dała rady...zwlaszcza w ciazy po in vitro...zwlaszcza ze jakis krwiak albo inne dziadostwo moze sie przypaletac...
Trzymam kciuki za twoja wytrwalosc...

Wow, jakie śliczne!

U nas też nie przewidują USG przy każdej wizycie, ale chociaż dają taką możliwość za dodatkową opłatą. Za to z mojego szpitala wycofali badania prenatalne i muszę wszystkie muszę robić prywatnie. Jedyny plus, że przy okazji robią USG 3D i dają płytę :)
U mnie w klinice na nfz i tez plyte sie dostaje:) wiec bardzo pozytywnie:)

reklama
Ja rozumiem ze chodzi o kwestie finansowe ale ja bym tak nie dała rady...zwlaszcza w ciazy po in vitro...zwlaszcza ze jakis krwiak albo inne dziadostwo moze sie przypaletac...
Trzymam kciuki za twoja wytrwalosc...
Jestem u tego samego lekarza co z Jankiem prywatnie chodzilam... Juz sie troche znamy, kojarzy mnie jak do gabinetu wchodze...
W razie co dodatkowa wizyte prywatna w miedzyczasie tez moge zrobic...
A w sumie mimo ze prywatnie wtedy chodzilam to usg tez byl co 2 wizyte czyli co jakies 6 tyg...

No zobaczymy co bedzie dalej...

Do góry