reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No mam nadzieje ze jutro juz będę mogła chodzić normalnie, a teraz czekam do poniedziałku,bo mam wizytę i okaże sie jaka jakość tych naszych komórek i czy udało sie cos wychodować [emoji6] jaskolcia Ty moze dzwoniła do embriologa? Czy sami dali Ci znac?

Na pewno sie uda Pixie Dixie. Teraz wypoczywaj. Mi zalecili pic bardzo duzo wody. Teraz juz niewiele od Ciebie zależy, musi zadziałać natura. Z 29 komórek na pewno uda sie wychodować piękne zarodki! :)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dora mi pobrali tylko 5 jajek a juz 10 dzień mecze sie z bólem, nadal kłuje i ciągnie wiec nie wiem czy ilość jaj ma aż takie znaczenie.
No ale 29 jaj piękny wynik nie ma co gadac :):):):
Ja dopiero dzisiaj się źle czuje. Potwornie boli mnie głowa i kluje w jajnikach, ale od czasu do czasu tylko.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie nikt niestety nie wie co to dalej bedzie,tylko trzymać kciuki ,żeby powoli ale do przodu

Za to znajoma. Z kliniki 5 jajek,4 Sue zaplonily,jeden podali I 3czekaja na nia jak wroci ;)), nie ma regoly to nasze ciala tak reaguja z zolnierzami ;))

Ja Po punkcji nic poszlam na kolacje pizza [emoji487] i do kina tak to przeszlam;)))
To prawda kazda jest inna
BylAm otumiona do 5godzin Ale punkcja byla o 8rano di wieczora nic JuZ nie czulam a bylo ti szokiem dla mnie bo czytalam pytalam mowili moze byc Bol ....Ja nic

Hej dziewczyny ja dziś mam 6dpt. Bardzo boli mnie krzyż i trochę w dole brzucha, dokładnie jak przed @. Boje sie ze już po ptokach... Za wcześnie na test, ale na miesiączkę tez za wcześnie... Wariuje już...

Ziółko87 dobrze Cie rozumiem. Miałam identycznie. Tez juz chyba z 10 razy byłam pewna ze za chwile dostanę okres...i to juz trwa jakies 5-6 dni a jestem 9 dni po transferze
U mnie jeszcze nic nie wiadomo...i u Ciebie ból brzucha tez o niczym nie przesądza.
Wiem jakie uczucia Ci towarzysza. Jestem kilka dni dłużej po transferze i jedyna rade jaka moge Ci dac to po prostu żebyś zaczekała i nie panikowała chociaż ja sama schizuje każdego dnia coraz bardziej.
Przerąbane to oczekiwanie...ale wszystkie jakos musimy przez to przejsc.

reklama
Do góry