reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny ja dziś mam 6dpt. Bardzo boli mnie krzyż i trochę w dole brzucha, dokładnie jak przed @. Boje sie ze już po ptokach... Za wcześnie na test, ale na miesiączkę tez za wcześnie... Wariuje już...

Ziółko nie martw się, miałam tak samo, w 4 i 5 dpt bolał mnie brzuch i krzyż. Potem dowiedziałam się w szpitalu, że powinnam była wziąć nospe.

Witam...w sumie to nie wiem co napisac .... Widzialam dzis mojego kochanego kropka....tylko ze problem jest z tetnem.slabo bije... Dostalam clexane zamiast fragmin. I dodatkowa acard ...i za tydz wizyta..czy jest szansa ze bedzie dobrze....? Czy ktoras z Was tak miala?

Zwariuje do tego czasu :(

A który to tydzień?

reklama
Do góry