reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja tez juz po wizycie,No czuje sie masakrycznie,tak jak myślałam strasznie boli nawet ten ketonal w kroplowce nie pomógł, No ale pocieszam sie ilością jaj .....29 [emoji15][emoji15][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli niezadlugo nastepny wazny dzuen!!???:))

reklama
Ja tez juz po wizycie,No czuje sie masakrycznie,tak jak myślałam strasznie boli nawet ten ketonal w kroplowce nie pomógł, No ale pocieszam sie ilością jaj .....29 [emoji15][emoji15][emoji15]

O matko, ale jajobranie!!!!! Ja miałam 6 pewnie dlatego po punkcji czułam się super ekstra. Gratuluję takiej ilości :-)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

O matko, ale jajobranie!!!!! Ja miałam 6 pewnie dlatego po punkcji czułam się super ekstra. Gratuluję takiej ilości :-)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dora mi pobrali tylko 5 jajek a juz 10 dzień mecze sie z bólem, nadal kłuje i ciągnie wiec nie wiem czy ilość jaj ma aż takie znaczenie.
No ale 29 jaj piękny wynik nie ma co gadac :):):):

Niestety transfer odroczony z obawy przed hiperka,ale moze będę miała prezent pod choinkę dla męża [emoji5]

Ahhhhh;///
Ja mialam 17 jajek i pozwolili
Za to ty bedziesz miec wiecej di mrozenia;)) I bedziesz Po nie wracac Ja niestety rlko jeden co nosze pod sercem (na szczescie chcial pozostac),
17 jajek -6zarodkow-2podabe w 3dobie-1pozistal
W takin razue trzymam kciyki za sliczne zaplodnienia ;)

Dora mi pobrali tylko 5 jajek a juz 10 dzień mecze sie z bólem, nadal kłuje i ciągnie wiec nie wiem czy ilość jaj ma aż takie znaczenie.
No ale 29 jaj piękny wynik nie ma co gadac :):):):

No mam nadzieje ze jutro juz będę mogła chodzić normalnie, a teraz czekam do poniedziałku,bo mam wizytę i okaże sie jaka jakość tych naszych komórek i czy udało sie cos wychodować [emoji6] jaskolcia Ty moze dzwoniła do embriologa? Czy sami dali Ci znac?

U mnie to tak wygladalo jak loteria w lotka ze hej hej bo ci z tego ze tyle jajek jak 6 zarodkow a 5 umarlo.....
Plakalam jak bobr bo sadzilam ze sie nie uda ...
mam nad ze kazda z was otrzyma ten cud

reklama
U mnie to tak wygladalo jak loteria w lotka ze hej hej bo ci z tego ze tyle jajek jak 6 zarodkow a 5 umarlo.....
Plakalam jak bobr bo sadzilam ze sie nie uda ...
mam nad ze kazda z was otrzyma ten cud

No właśnie nikt niestety nie wie co to dalej bedzie,tylko trzymać kciuki ,żeby powoli ale do przodu

Do góry