reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kropelka, ja Ci wspolczuje ogromnie. Na pocieszenie Ci powiem, ze u mnie bhcg byla taka 7dpt-15, 9dpt-45, 11dpt-145. Codziennie robilam test domowy, niby ze o czulosci od 10. I co? Dopiero blada, blada kreska byla w tym 11dpt, widoczna pod slonce. Tu na zdjeciu bys jej nie zobaczyla. Dlaczego nie bylo jej widac od 7-10dpt?? Bardzo czesto te testy klamia. Tak naprawde to, albo musisz zrobic test blizej czasu w jakim przypadalaby @, albo robic codziennie, albo kupic bilet do Polski na badanie bhcg. Rany, no musisz czekac... idzie zeswirowac...
Ja co sie dzis w nocy przebudzalam i obracalam na drugi bok, to mi sie wydawalo, ze sie zarodki wgryzaja, a to na lewa strone, a to na prawa, w zaleznosci na ktory bok sie obracalam...
Ps.A i nie probuj "dosikiwania" testu, wychodzi falszywie pozytywny, hehe...
CzarnaInka mam dokładnie tak samo w nocy, budzi mnie ból który przypomina mi kłucie w macicy albo pęknięcie w jajniku. Tym bardziej ze śpię z podkurczoną jedna nogą wiec w ostrym "rozkroku" :)
Wyjazd do Polski w ogole nie wchodzi teraz w grę.
Cóż...zaczekam. Na jakim etapie jestes CzarnaInka?

Kripelka napewbo zrobia bete prywatnie jak ja
Ja jestem Z Uk i tez tu nie robia tylko test i 3 tyg Po tescie usg swrduszkowe i koniec potem ciaza uwazac Sue jak kazda inna ....;)))
Ja Po rescue zevilam prywatnie raz bete a znac musialam dac bo chcielibysmy was wszyscy czy Sue udalo,tu sa zazwyczaj 2ivf free (tu sa kliniki ivf)
Trzymam kciyki w takin razie !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz sie całkiem poschizowalam i znowu zrobiłam test!!!! W środku dnia, z kilku kropel moczu... wyszło to Zobacz załącznik 784561

Co myślec? Oszaleje....
Kochana ja tam widze blada kreske.... trzymam mocno kciuki aby to sie potwierdzilo ;) ja po poniedzialkowej becie 0,1 ( 9dpt ) troche sie podlamalam ale dzisiaj cos mnie wzielo i zrobilam test i ja tam widzialam bladziutka druga kreseczke ale przypuszczam ze to juz moja wymyslona kreska byla bo nie sadze ze beta urosnie. ale jutro ide na 2 badanie wiec zobaczymy ... do konca jest nadzieja

reklama
Do góry