reklama
Kropelka30
Fanka BB :)
CzarnaInka mam dokładnie tak samo w nocy, budzi mnie ból który przypomina mi kłucie w macicy albo pęknięcie w jajniku. Tym bardziej ze śpię z podkurczoną jedna nogą wiec w ostrym "rozkroku"Kropelka, ja Ci wspolczuje ogromnie. Na pocieszenie Ci powiem, ze u mnie bhcg byla taka 7dpt-15, 9dpt-45, 11dpt-145. Codziennie robilam test domowy, niby ze o czulosci od 10. I co? Dopiero blada, blada kreska byla w tym 11dpt, widoczna pod slonce. Tu na zdjeciu bys jej nie zobaczyla. Dlaczego nie bylo jej widac od 7-10dpt?? Bardzo czesto te testy klamia. Tak naprawde to, albo musisz zrobic test blizej czasu w jakim przypadalaby @, albo robic codziennie, albo kupic bilet do Polski na badanie bhcg. Rany, no musisz czekac... idzie zeswirowac...
Ja co sie dzis w nocy przebudzalam i obracalam na drugi bok, to mi sie wydawalo, ze sie zarodki wgryzaja, a to na lewa strone, a to na prawa, w zaleznosci na ktory bok sie obracalam...
Ps.A i nie probuj "dosikiwania" testu, wychodzi falszywie pozytywny, hehe...
Wyjazd do Polski w ogole nie wchodzi teraz w grę.
Cóż...zaczekam. Na jakim etapie jestes CzarnaInka?
Kropelka30
Peugeotka ja mieszkam w Holandii...nie robią tu bety:/ nawet nie musze isc do kliniki...bo tu nie ma klinik tylko ivf przeprowadzają normalnie w szpitalu publicznym. Nie musze tam nawet isc. Musze tylko zrobić sikacza 16dpt ale jak tu wytrzymać....
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kripelka napewbo zrobia bete prywatnie jak ja
Ja jestem Z Uk i tez tu nie robia tylko test i 3 tyg Po tescie usg swrduszkowe i koniec potem ciaza uwazac Sue jak kazda inna ....))
Ja Po rescue zevilam prywatnie raz bete a znac musialam dac bo chcielibysmy was wszyscy czy Sue udalo,tu sa zazwyczaj 2ivf free (tu sa kliniki ivf)
Trzymam kciyki w takin razie !!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem Z Uk i tez tu nie robia tylko test i 3 tyg Po tescie usg swrduszkowe i koniec potem ciaza uwazac Sue jak kazda inna ....))
Ja Po rescue zevilam prywatnie raz bete a znac musialam dac bo chcielibysmy was wszyscy czy Sue udalo,tu sa zazwyczaj 2ivf free (tu sa kliniki ivf)
Trzymam kciyki w takin razie !!!!
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny sorki pisze z phone na szybko ,
Dò kliniki musialam zadzwonilc , bo chcieli wiedziec czy sie udalo..
Pozdrowki
Dò kliniki musialam zadzwonilc , bo chcieli wiedziec czy sie udalo..
Pozdrowki
asiex
Tak, miałam delikatną kreseczkę, przy czym test nie był jakiś super czuły.Asiex Twój był tez pozytywny?
Kropelka30
Dan znac jak Twoja betaTak, miałam delikatną kreseczkę, przy czym test nie był jakiś super czuły.
Sylwetka86
Kochana ja tam widze blada kreske.... trzymam mocno kciuki aby to sie potwierdzilo ja po poniedzialkowej becie 0,1 ( 9dpt ) troche sie podlamalam ale dzisiaj cos mnie wzielo i zrobilam test i ja tam widzialam bladziutka druga kreseczke ale przypuszczam ze to juz moja wymyslona kreska byla bo nie sadze ze beta urosnie. ale jutro ide na 2 badanie wiec zobaczymy ... do konca jest nadziejaDziewczyny ja juz sie całkiem poschizowalam i znowu zrobiłam test!!!! W środku dnia, z kilku kropel moczu... wyszło to Zobacz załącznik 784561
Co myślec? Oszaleje....
Kropelka30
Sylwetka86 skoro wierzysz w moją bladą kreskę to musisz wierzyc tez w swoją !!!!
reklama
Sylwetka86
kochana ja wierze, ze wkoncu nam sie kiedys udaSylwetka86 skoro wierzysz w moją bladą kreskę to musisz wierzyc tez w swoją !!!!
Podziel się: