reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja juz sie całkiem poschizowalam i znowu zrobiłam test!!!! W środku dnia, z kilku kropel moczu... wyszło to Zobacz załącznik 784561

Co myślec? Oszaleje....
Kropelka ja wczoraj też miałam taką bladą kreskę. Nie wiem czy to działanie Ovitrelle, bo na ulotce jest napisane, że może zmienić wyniki do 10 dni po podaniu, ale być może to zależy od organizmu.

Kropelka sadze ze jestes mama bo widac cien drugiej kreski na bank ,ja widze i moja w 8 dpt byla tak samo ze az kupilam inny digital test gdzie poprostu wyszlo ile tyg jestem
Ciesze sie kropelka
Jestem tu nowa musze poczytac wasze forum bo niewiem nic na jakim etapie ktora itd jednak ciesze sue ze znalazlam bo ti samo przechodzilam w lipcu ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kropelka, ja Ci wspolczuje ogromnie. Na pocieszenie Ci powiem, ze u mnie bhcg byla taka 7dpt-15, 9dpt-45, 11dpt-145. Codziennie robilam test domowy, niby ze o czulosci od 10. I co? Dopiero blada, blada kreska byla w tym 11dpt, widoczna pod slonce. Tu na zdjeciu bys jej nie zobaczyla. Dlaczego nie bylo jej widac od 7-10dpt?? Bardzo czesto te testy klamia. Tak naprawde to, albo musisz zrobic test blizej czasu w jakim przypadalaby @, albo robic codziennie, albo kupic bilet do Polski na badanie bhcg. Rany, no musisz czekac... idzie zeswirowac...
Ja co sie dzis w nocy przebudzalam i obracalam na drugi bok, to mi sie wydawalo, ze sie zarodki wgryzaja, a to na lewa strone, a to na prawa, w zaleznosci na ktory bok sie obracalam...
Ps.A i nie probuj "dosikiwania" testu, wychodzi falszywie pozytywny, hehe...

In vitro Naprawde jest dla ludzi o mocnych nerwach!!!!
Biorę sie za pieczenie murzynka. Bo inaczej bede sie wlepiać w ten test cat dzień...

Lile absolutnie ciąży nie chce wykluczać...a rak jądra cóż....wmówić sobie mozna wszystko w takim stresie ;)
Asiex u mnie to juz 14 doba po ovitrelle...myślisz ze moze utrzymać sie tak długo?

In vitro Naprawde jest dla ludzi o mocnych nerwach!!!!
Biorę sie za pieczenie murzynka. Bo inaczej bede sie wlepiać w ten test cat dzień...

Lile absolutnie ciąży nie chce wykluczać...a rak jądra cóż....wmówić sobie mozna wszystko w takim stresie ;)
Asiex u mnie to juz 14 doba po ovitrelle...myślisz ze moze utrzymać sie tak długo?

Kropelka, zgodnie z ulotką, nie powinno go być już w organizmie. Ja zrobiłam test wczoraj rano i to było 15-stego dnia po przyjęciu Otrivelle, zobaczymy jak moja beta dzisiaj.

reklama
Do góry