reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U nas od początku dr mówila o IMSI, jak tylko zobaczyła wyniki M. Jako że stymulację i kontrolę mam u jednej, a punkcje i transfer u innej dr w innym mieście, to można powiedzieć, że mam dwie panie dr. I ta druga przed punkcja juz spojrzała na wyniki i mówi, że IMSI. Ale mój M miał robione dodatkowo badania MSOME, z którego wyszło, że ma 2 % o prawidłowej budowie.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No mój miał 0,8% miesiąc przed, inne parametry też spadły. A potem na pewno nie poszły w górę bo w ciagu tego miesiąca zapalenie oskrzeli, zapalenie zatok, antybiotyk. No nic, zapamiętam na przyszłość. A teraz trzymam kciuki za śnieżynki, które mam.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas od początku dr mówila o IMSI, jak tylko zobaczyła wyniki M. Jako że stymulację i kontrolę mam u jednej, a punkcje i transfer u innej dr w innym mieście, to można powiedzieć, że mam dwie panie dr. I ta druga przed punkcja juz spojrzała na wyniki i mówi, że IMSI. Ale mój M miał robione dodatkowo badania MSOME, z którego wyszło, że ma 2 % o prawidłowej budowie.

Cześć
Ja miałam IMSI pomimo dobrych wyników męża. Jedyne czas upłynnienia ma 110 min. Metoda dokładniejsza więc dlaczego nie?

Ostatnia edycja:
My byśmy się uparli pewnie na IMSI, kosztuje kilka stów więcej ale faktycznie jest dokładniejsza. Wybierane są plemniki najlepsze z najlepszych. Jednak z tego co słyszę i czytam, to jednak ICSI wiedzie prym.
Dzisiaj 4 dpt czuje się kiepsko, boli głowa i kluje w brzuchu. Za tydzień betuje, a czas się wlecze!!!!!!!!

No mój miał 0,8% miesiąc przed, inne parametry też spadły. A potem na pewno nie poszły w górę bo w ciagu tego miesiąca zapalenie oskrzeli, zapalenie zatok, antybiotyk. No nic, zapamiętam na przyszłość. A teraz trzymam kciuki za śnieżynki, które mam.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko jednak od lekarza zależy. Dziwię się, że nie zaproponował IMSI. Trzymam kciuki za Wasze śnieżynki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Ti moze i ja sie przywitam bo lepiej ,Mimo ze ja JuZ Po ivf udanym i w 5 mscu jednak lubie czytac inne. Kto przezywa to samo ci ja w lipcu ,mozliwe tez ze bede mogla COs doradzic itd ....a moze sa tu tez ciazowki JuZ ?
Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My byśmy się uparli pewnie na IMSI, kosztuje kilka stów więcej ale faktycznie jest dokładniejsza. Wybierane są plemniki najlepsze z najlepszych. Jednak z tego co słyszę i czytam, to jednak ICSI wiedzie prym.
Dzisiaj 4 dpt czuje się kiepsko, boli głowa i kluje w brzuchu. Za tydzień betuje, a czas się wlecze!!!!!!!!

Trzeba wierzyc ,boli glowa to hormony
Moje objawy ti bol glowy suchosc w ystach i co jakis czas Bol jajnikow

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz sie całkiem poschizowalam i znowu zrobiłam test!!!! W środku dnia, z kilku kropel moczu... wyszło to IMG_5944.JPG

Co myślec? Oszaleje....

Załączniki

• IMG_5944.JPG
    IMG_5944.JPG
    262,6 KB · Wyświetleń: 161
reklama
Do góry