reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U nas od początku dr mówila o IMSI, jak tylko zobaczyła wyniki M. Jako że stymulację i kontrolę mam u jednej, a punkcje i transfer u innej dr w innym mieście, to można powiedzieć, że mam dwie panie dr. I ta druga przed punkcja juz spojrzała na wyniki i mówi, że IMSI. Ale mój M miał robione dodatkowo badania MSOME, z którego wyszło, że ma 2 % o prawidłowej budowie.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No mój miał 0,8% miesiąc przed, inne parametry też spadły. A potem na pewno nie poszły w górę bo w ciagu tego miesiąca zapalenie oskrzeli, zapalenie zatok, antybiotyk. No nic, zapamiętam na przyszłość. A teraz trzymam kciuki za śnieżynki, które mam.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas od początku dr mówila o IMSI, jak tylko zobaczyła wyniki M. Jako że stymulację i kontrolę mam u jednej, a punkcje i transfer u innej dr w innym mieście, to można powiedzieć, że mam dwie panie dr. I ta druga przed punkcja juz spojrzała na wyniki i mówi, że IMSI. Ale mój M miał robione dodatkowo badania MSOME, z którego wyszło, że ma 2 % o prawidłowej budowie.

Cześć
Ja miałam IMSI pomimo dobrych wyników męża. Jedyne czas upłynnienia ma 110 min. Metoda dokładniejsza więc dlaczego nie?

Ostatnia edycja:
My byśmy się uparli pewnie na IMSI, kosztuje kilka stów więcej ale faktycznie jest dokładniejsza. Wybierane są plemniki najlepsze z najlepszych. Jednak z tego co słyszę i czytam, to jednak ICSI wiedzie prym.
Dzisiaj 4 dpt czuje się kiepsko, boli głowa i kluje w brzuchu. Za tydzień betuje, a czas się wlecze!!!!!!!!

No mój miał 0,8% miesiąc przed, inne parametry też spadły. A potem na pewno nie poszły w górę bo w ciagu tego miesiąca zapalenie oskrzeli, zapalenie zatok, antybiotyk. No nic, zapamiętam na przyszłość. A teraz trzymam kciuki za śnieżynki, które mam.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko jednak od lekarza zależy. Dziwię się, że nie zaproponował IMSI. Trzymam kciuki za Wasze śnieżynki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Ti moze i ja sie przywitam bo lepiej ,Mimo ze ja JuZ Po ivf udanym i w 5 mscu jednak lubie czytac inne. Kto przezywa to samo ci ja w lipcu ,mozliwe tez ze bede mogla COs doradzic itd ....a moze sa tu tez ciazowki JuZ ?
Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My byśmy się uparli pewnie na IMSI, kosztuje kilka stów więcej ale faktycznie jest dokładniejsza. Wybierane są plemniki najlepsze z najlepszych. Jednak z tego co słyszę i czytam, to jednak ICSI wiedzie prym.
Dzisiaj 4 dpt czuje się kiepsko, boli głowa i kluje w brzuchu. Za tydzień betuje, a czas się wlecze!!!!!!!!

Trzeba wierzyc ,boli glowa to hormony
Moje objawy ti bol glowy suchosc w ystach i co jakis czas Bol jajnikow

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz sie całkiem poschizowalam i znowu zrobiłam test!!!! W środku dnia, z kilku kropel moczu... wyszło to IMG_5944.JPG

Co myślec? Oszaleje....

Załączniki

• IMG_5944.JPG
    IMG_5944.JPG
    262,6 KB · Wyświetleń: 164
reklama
Do góry