reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
IMG_5906.JPG To wczorajszy IMG_5934.JPG to dzisiejszy

Załączniki

• IMG_5906.JPG
    IMG_5906.JPG
    385 KB · Wyświetleń: 112
  • IMG_5934.JPG
    IMG_5934.JPG
    146,6 KB · Wyświetleń: 100
Dziewczyny, a tak z czystej ciekawości bo męczył mnie ten temat mocno w nocy...
Jakie u licha trzeba mieć parametry nasienia, żeby lekarz uznał że "jest potrzeba" robienia IMSI?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
U nas od początku dr mówila o IMSI, jak tylko zobaczyła wyniki M. Jako że stymulację i kontrolę mam u jednej, a punkcje i transfer u innej dr w innym mieście, to można powiedzieć, że mam dwie panie dr. I ta druga przed punkcja juz spojrzała na wyniki i mówi, że IMSI. Ale mój M miał robione dodatkowo badania MSOME, z którego wyszło, że ma 2 % o prawidłowej budowie.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kropelka, długo. Pierwszy transfer miałam w 2012. Ciaza pozamaciczna. Potem kilka kolejnych niepowodzen. Poronienia. Endometrioza. Podwyższone komórki nk. Teraz czekam na zielone światło.
Yplocka1 bardzo mi przykro, ze Tyle juz przeszłaś. Jestes bardzo dzielna i wytrwała.
Nigdy nie wolno tracić nadziei. Przyjdzie i Twój czas zobaczysz!!!:)
Endometrioza to mega udręka w obecnych czasach. Coraz cześciej sie o tym słyszy a lekarstwa jak nie było tak nie ma....

czesc kochane:)
trzymam za was wszystkiekciuki :* ja natomiast jestem na etapie przygotowan do kriotransferu , z faktu takiego izmam tylko jeden zarodek 2AB chce sie przygotoqacjak najlepjej, trafilam przypadkowo do dr niedbały w invicta super kobieta wdranża nowe sposoby tzn nigy niedostałam wczesniej encortonu i nic podobnego, nigdy clexane ateraz dr wyszła z taka inicjatywa jednak nie tu mam dylemat ...dr zleciła mi badanie subpopulacji limfocytów....jednak w invicta jest strasznie drogie to badanie 328zł ...moze robiłyscie gdzies to badanie w warszawie taniej??? słabo z finansami i poprostu szukam taniej......

trzymam za was wszystkiekciuki :* ja natomiast jestem na etapie przygotowan do kriotransferu , z faktu takiego izmam tylko jeden zarodek 2AB chce sie przygotoqacjak najlepjej, trafilam przypadkowo do dr niedbały w invicta super kobieta wdranża nowe sposoby tzn nigy niedostałam wczesniej encortonu i nic podobnego, nigdy clexane ateraz dr wyszła z taka inicjatywa jednak nie tu mam dylemat ...dr zleciła mi badanie subpopulacji limfocytów....jednak w invicta jest strasznie drogie to badanie 328zł ...moze robiłyscie gdzies to badanie w warszawie taniej??? słabo z finansami i poprostu szukam taniej......

O, bylam u niej, ale mi zupelnie nie podeszla, baaardzo ostrozna :).

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Daria sprawdź w Centrum Zdrowia Dziecka w Pracowni Zgodności Tkankowej.

Do góry