reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
IMG_5906.JPG To wczorajszy IMG_5934.JPG to dzisiejszy

Załączniki

• IMG_5906.JPG
    IMG_5906.JPG
    385 KB · Wyświetleń: 117
  • IMG_5934.JPG
    IMG_5934.JPG
    146,6 KB · Wyświetleń: 102
Dziewczyny, a tak z czystej ciekawości bo męczył mnie ten temat mocno w nocy...
Jakie u licha trzeba mieć parametry nasienia, żeby lekarz uznał że "jest potrzeba" robienia IMSI?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
U nas od początku dr mówila o IMSI, jak tylko zobaczyła wyniki M. Jako że stymulację i kontrolę mam u jednej, a punkcje i transfer u innej dr w innym mieście, to można powiedzieć, że mam dwie panie dr. I ta druga przed punkcja juz spojrzała na wyniki i mówi, że IMSI. Ale mój M miał robione dodatkowo badania MSOME, z którego wyszło, że ma 2 % o prawidłowej budowie.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kropelka, długo. Pierwszy transfer miałam w 2012. Ciaza pozamaciczna. Potem kilka kolejnych niepowodzen. Poronienia. Endometrioza. Podwyższone komórki nk. Teraz czekam na zielone światło.
Yplocka1 bardzo mi przykro, ze Tyle juz przeszłaś. Jestes bardzo dzielna i wytrwała.
Nigdy nie wolno tracić nadziei. Przyjdzie i Twój czas zobaczysz!!!:)
Endometrioza to mega udręka w obecnych czasach. Coraz cześciej sie o tym słyszy a lekarstwa jak nie było tak nie ma....

czesc kochane:)
trzymam za was wszystkiekciuki :* ja natomiast jestem na etapie przygotowan do kriotransferu , z faktu takiego izmam tylko jeden zarodek 2AB chce sie przygotoqacjak najlepjej, trafilam przypadkowo do dr niedbały w invicta super kobieta wdranża nowe sposoby tzn nigy niedostałam wczesniej encortonu i nic podobnego, nigdy clexane ateraz dr wyszła z taka inicjatywa jednak nie tu mam dylemat ...dr zleciła mi badanie subpopulacji limfocytów....jednak w invicta jest strasznie drogie to badanie 328zł ...moze robiłyscie gdzies to badanie w warszawie taniej??? słabo z finansami i poprostu szukam taniej......

trzymam za was wszystkiekciuki :* ja natomiast jestem na etapie przygotowan do kriotransferu , z faktu takiego izmam tylko jeden zarodek 2AB chce sie przygotoqacjak najlepjej, trafilam przypadkowo do dr niedbały w invicta super kobieta wdranża nowe sposoby tzn nigy niedostałam wczesniej encortonu i nic podobnego, nigdy clexane ateraz dr wyszła z taka inicjatywa jednak nie tu mam dylemat ...dr zleciła mi badanie subpopulacji limfocytów....jednak w invicta jest strasznie drogie to badanie 328zł ...moze robiłyscie gdzies to badanie w warszawie taniej??? słabo z finansami i poprostu szukam taniej......

O, bylam u niej, ale mi zupelnie nie podeszla, baaardzo ostrozna :).

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Daria sprawdź w Centrum Zdrowia Dziecka w Pracowni Zgodności Tkankowej.

Do góry