reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie jest [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] :)
Ale teraz 2 tyg leżenia :(
Zrobił mi się jakiś mały krwiaczek i zero wysiłku aż się wchłonie.
Mam nadzieje,ze to szybko nastąpi.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Beatka odpoczywaj a nie praniem sie zajmujesz. Teraz ty lezysz i pachniesz a maz haruje :)
Wszystko bedzie dobrze :*

reklama
Gosiu jak minol dzien w pracy ???
Skomentuje to tylko tak Boze widzisz i nie grzmisz. Katherina mnie zrozumie bo ma taka sama szefowa jak ja :)
Pozatym ok
Ale szefowa to wariatka ma satusfakcje se sobie pojezdzila po mnie bo jakiejs kuzwa pierdolonej obiegowki po zwolnieniu nie zrobilam w czwartek tylko przyszlam do pracy.
Kadry sie kuzwa tak bie przejely jak ona
A szkoda slow :)

Skomentuje to tylko tak Boze widzisz i nie grzmisz. Katherina mnie zrozumie bo ma taka sama szefowa jak ja :)
Pozatym ok
Ale szefowa to wariatka ma satusfakcje se sobie pojezdzila po mnie bo jakiejs kuzwa pierdolonej obiegowki po zwolnieniu nie zrobilam w czwartek tylko przyszlam do pracy.
Kadry sie kuzwa tak bie przejely jak ona
A szkoda slow :)
Gosiu marze o tym zeby ci bardzo szybko sie powiodlo...i zeby ta wiedzma zobaczyla cie dopiero za prawie 2 lata...

U mnie dzisiaj beta 747 i trochę się martwię, bo niby przyrost jest, ale przy początkowym 120% w ciągu 48h teraz nagle średnia wyszła 80%. W dodatku przerwa była 96 h, więc nie wiem, czy było 80% co dwa dni, czy na przykład na początku znowu 120%, a potem całkiem siadło. Progesteron też spadł, wprawdzie nadal niezły, bo 47, ale tydzień temu był 60. Czyli w środę obie z Agamiz mamy nerwówkę.

U mnie jest [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] :)
Ale teraz 2 tyg leżenia :(
Zrobił mi się jakiś mały krwiaczek i zero wysiłku aż się wchłonie.
Mam nadzieje,ze to szybko nastąpi.

super ze jest serducho :-) lezenie nic fajnego, ale da sie przezyc - ja juz w sumie ponad 2 miesiace lezalam, tablet, zarcie na wyciagniecie lapy, ksiazka, telefon i jakos idzie.

Dzięki za opdowiedzi, a czy beta na poziomie 34 to wysoko czy nisko jak na 9 dpt (transfer byl w sobote 5/11 takze sobota to dzien 0 podobno:p)? Przepraszam ze tak wypytuje ale odchodze od zmysłów, jak się dowiedziałem że taka beta to się popłakałem i powiedziałem Żonie że chyba nam się udało :)

To troche nisko jak na blastocyste w 9dpt....

dziś mam jakieś zwarcie w kablach... bałagan w mózgu. Nastrój przemienny.. Stres, tysiące myśli i ryczę od tak sobie co godzinę?? chyba sfiksowałam o_Oo_Oo_O

super ze jest serducho :-) lezenie nic fajnego, ale da sie przezyc - ja juz w sumie ponad 2 miesiace lezalam, tablet, zarcie na wyciagniecie lapy, ksiazka, telefon i jakos idzie.
Wytrzymam :)
Byle się to cholerstwo wchlonelo :)
A tymczasem mam do dyspozycji prywatnego "lokaja" w postaci męża ;)
Nadrobie książki, filmy i w końcu będę mała czas spokojnie Was czytać bez zaległości :)

reklama
Jeszcze akupunktura nie wiedzialam ze mozna w ciazy :)
Juz sie chyba uzaleznilas od igielek :)
Powodzenia dzis pieknych widokow i odglosow :)
Można, w ciąży nie robi się żadnych zabiegów na brzuszek :)
Tylko np nogi,głowa :)
Pytałam lekarza,mówił ze nie ma przeciwskazan.
No ale teraz i tak przymusowa przerwa :)

Do góry