reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hooope, sunrisea, marzen88 - dziękuję!

Ewunka :*:* un beso muy, muy grande, carińo

Mawila - udanej wizyty

Dla wszystkich miłego dnia! Oby po strasznym poranku (Leonard Cohen RIP), dzień był piękny dla Was wszystkich! Buziaki!

reklama
Hej dziewczyny!
dziś w nocy obudził mnie bardzo silny ból dołu brzucha .Tak bolało że zalałam się zimnym potem jak szłam zapalić światło to aż mi się słabo zrobiło ,trwało to do 5 min i przeszło.
Nie pojawiły się plamienia nie wiem co to było ale jestem przerażona. I chyba przyspieszę swoją wizytę u lekarza :hmm:

Kochana, nie wiem, co to mogło być, ale najlepiej odwiedź lekarza!
Trzymaj się!

Mawila - udanej wizyty

Dla wszystkich miłego dnia! Oby po strasznym poranku (Leonard Cohen RIP), dzień był piękny dla Was wszystkich! Buziaki!
Gracias nena otro para Ti :* :)
Ja też dziś czekam na telefon z kliniki mieli mój przypadek skonsultować w większym gronie ( specjalista od endometriozy ) i zobaczymy co powie .Bo ten plan nie koniecznie mi się podoba. .....i lekarka miła sympatyczna cierpliwa wydawało się że wie co mówi ...ale nie mówiła tak jak bym chciał hi i to na pewno nie ona będzie prowadzi moja stymulacjie

Mawila - udanej wizyty

Dzięki ;) a Ty daj szybko znać po wizycie [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] chcemy tu mieć dzisiaj juz tylko fantastyczne wiadomości! :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, czytam was od jakiegos czasu i postanowilam zapytac was co czulyscie w pierwszym dniu po transferze, przyznam ze ja prawie nic tylko leciutkie kłócie, jest to moje trzecie podejscie a drugi transfer. Napiszcie prosze co czulyscie w pierwszych 2-3 dniach. Wczoraj mialam transfer dwoch zarodkow w trzeciej dobie klasy 8A i 8B. Gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i trzymam kciuki za starajace sie :)

Dzien dobry ☺☺☺
Kreatola to jest dzis wasz dzien na te chwile czekalas dlugie 4 tygodnie
Pieknego widoczku mocno bijacego
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Mawila tobie rowniez samych dobrych wiesci przed transferem
✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

reklama
Czesc dziewczyny, czytam was od jakiegos czasu i postanowilam zapytac was co czulyscie w pierwszym dniu po transferze, przyznam ze ja prawie nic tylko leciutkie kłócie, jest to moje trzecie podejscie a drugi transfer. Napiszcie prosze co czulyscie w pierwszych 2-3 dniach. Wczoraj mialam transfer dwoch zarodkow w trzeciej dobie klasy 8A i 8B. Gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i trzymam kciuki za starajace sie :)

Witaj
Kazda z nas inaczej przechodzi ja np dopiero czulam brzuch gdzies w 7dpt ale brslam caly czas nospe 3x1 i magnez zeby zapobiedz skurczom. A i ja mialam crio. A u ciebie moze bolec jeszcze brzuch po punkcji.

Do góry