reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje Shooa za wyczerpujaca odpowiedz, qrcze, dalo mi to wszystko troche do myslenia, bo lecze sie w invikcie, z tym ze w Gdansku i np. przy dwoch podejsciach rzeczywiscie transfery mialam w srody i nawet ostatnio zastanawialismy sie czy to tylko przypadek. Hooope86, a Ty z ktorej invicty ucieklas?
może w Gdańsku jest lepiej..wszystkie pozostałe kliniki to jednak filie. może tam mają lepszych embriologów a to bardzo ważne, ale organizacyjnie (dni zabiegów itd) pewnie tak samo.. dziewczynom się tam na pewno udaje, poza tym Gdańsk miał już skuteczność na ogólnopolskim poziomie.

reklama
Ewunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce :) przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe :) oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz? :)
Super !!! Znowu dobre wiadomości :)
Jak Ci z wieczornego siku wyszły takie krechy,to beta powinna być formalnością :)
[emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce :) przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe :) oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz? :)
Gratuluje i trzymam kciuki za jutrzejsza bete :)

Beata, ważne że się udało. U mnie też drugie podejście lepsze niż 1 i to bez hiperstymulacji, mam nadzieję, że 3 będzie ostatnie i najskuteczniejsze i jego 'efekt' będzie do mnie mówić "Mamo" :)
pocieszyłaś mnie z tym sterydem, dzięki! mogę spokojnie brać :)

Dziekuje Shooa za wyczerpujaca odpowiedz, qrcze, dalo mi to wszystko troche do myslenia, bo lecze sie w invikcie, z tym ze w Gdansku i np. przy dwoch podejsciach rzeczywiscie transfery mialam w srody i nawet ostatnio zastanawialismy sie czy to tylko przypadek. Hooope86, a Ty z ktorej invicty ucieklas?

Wrocławskiej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beata, ważne że się udało. U mnie też drugie podejście lepsze niż 1 i to bez hiperstymulacji, mam nadzieję, że 3 będzie ostatnie i najskuteczniejsze i jego 'efekt' będzie do mnie mówić "Mamo" :)
pocieszyłaś mnie z tym sterydem, dzięki! mogę spokojnie brać :)
Doskonale Cię rozumiem,tez się bałam go brać ale może pomogło a ja byłam już skłonna próbować wszystkiego :) Zresztą byłam kiedyś na badaniu u innej dr i mówiła, że nie ma się co bać encortonu :)
Do 3 razy sztuka [emoji110][emoji110][emoji110] I pamiętaj, pozytywne myślenie i jedz ananasa 3 dni przed I 3 dni po transferze,po 2 plasterki :) ponoć pomaga ;)

Doskonale Cię rozumiem,tez się bałam go brać ale może pomogło a ja byłam już skłonna próbować wszystkiego :) Zresztą byłam kiedyś na badaniu u innej dr i mówiła, że nie ma się co bać encortonu :)
Do 3 razy sztuka [emoji110][emoji110][emoji110] I pamiętaj, pozytywne myślenie i jedz ananasa 3 dni przed I 3 dni po transferze,po 2 plasterki :) ponoć pomaga ;)

Ja tez biore encorton od transferu...

reklama
Do góry