może w Gdańsku jest lepiej..wszystkie pozostałe kliniki to jednak filie. może tam mają lepszych embriologów a to bardzo ważne, ale organizacyjnie (dni zabiegów itd) pewnie tak samo.. dziewczynom się tam na pewno udaje, poza tym Gdańsk miał już skuteczność na ogólnopolskim poziomie.Dziekuje Shooa za wyczerpujaca odpowiedz, qrcze, dalo mi to wszystko troche do myslenia, bo lecze sie w invikcie, z tym ze w Gdansku i np. przy dwoch podejsciach rzeczywiscie transfery mialam w srody i nawet ostatnio zastanawialismy sie czy to tylko przypadek. Hooope86, a Ty z ktorej invicty ucieklas?
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo. Tule mocnoUmarłam.... Patrzę na ten wynik setny raz i nie wierzę.... Wynik bety 10dpt wynosi 0,1..... Siedzimy z mężem i oboje płaczemy.... Czy jest sens robić betę 12dpt tak jak kazał lekarz????? Błagam ratujcie.... Serce mi pęka.....
BeataWarszawa
Super !!! Znowu dobre wiadomościEwunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz?
Jak Ci z wieczornego siku wyszły takie krechy,to beta powinna być formalnością
[emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Gratuluje i trzymam kciuki za jutrzejsza beteEwunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz?
Beata, ważne że się udało. U mnie też drugie podejście lepsze niż 1 i to bez hiperstymulacji, mam nadzieję, że 3 będzie ostatnie i najskuteczniejsze i jego 'efekt' będzie do mnie mówić "Mamo"
pocieszyłaś mnie z tym sterydem, dzięki! mogę spokojnie brać
Hooope86
Dziekuje Shooa za wyczerpujaca odpowiedz, qrcze, dalo mi to wszystko troche do myslenia, bo lecze sie w invikcie, z tym ze w Gdansku i np. przy dwoch podejsciach rzeczywiscie transfery mialam w srody i nawet ostatnio zastanawialismy sie czy to tylko przypadek. Hooope86, a Ty z ktorej invicty ucieklas?
Wrocławskiej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Doskonale Cię rozumiem,tez się bałam go brać ale może pomogło a ja byłam już skłonna próbować wszystkiego Zresztą byłam kiedyś na badaniu u innej dr i mówiła, że nie ma się co bać encortonuBeata, ważne że się udało. U mnie też drugie podejście lepsze niż 1 i to bez hiperstymulacji, mam nadzieję, że 3 będzie ostatnie i najskuteczniejsze i jego 'efekt' będzie do mnie mówić "Mamo"
Do 3 razy sztuka [emoji110][emoji110][emoji110] I pamiętaj, pozytywne myślenie i jedz ananasa 3 dni przed I 3 dni po transferze,po 2 plasterki ponoć pomaga
Ja sie lecze w invikcie w gdansku. Kocham to miejsce. Dzieki nim mam dziecko. Podchodza do mnie bardzo indywidualnie, wszyscy mnie znaja, szukaja sposobu zeby mi sie udalo. I do tego super laboratorium. Moje PGD wyszlo im i jako jedyni w Polsce byli wstanie mi pomoc.
katharina203
Ja tez biore encorton od transferu...Doskonale Cię rozumiem,tez się bałam go brać ale może pomogło a ja byłam już skłonna próbować wszystkiego Zresztą byłam kiedyś na badaniu u innej dr i mówiła, że nie ma się co bać encortonu
Do 3 razy sztuka [emoji110][emoji110][emoji110] I pamiętaj, pozytywne myślenie i jedz ananasa 3 dni przed I 3 dni po transferze,po 2 plasterki ponoć pomaga
reklama
scarlett86
Aktywna w BB
.
Ostatnia edycja:
Podziel się: