reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje Shooa za wyczerpujaca odpowiedz, qrcze, dalo mi to wszystko troche do myslenia, bo lecze sie w invikcie, z tym ze w Gdansku i np. przy dwoch podejsciach rzeczywiscie transfery mialam w srody i nawet ostatnio zastanawialismy sie czy to tylko przypadek. Hooope86, a Ty z ktorej invicty ucieklas?
może w Gdańsku jest lepiej..wszystkie pozostałe kliniki to jednak filie. może tam mają lepszych embriologów a to bardzo ważne, ale organizacyjnie (dni zabiegów itd) pewnie tak samo.. dziewczynom się tam na pewno udaje, poza tym Gdańsk miał już skuteczność na ogólnopolskim poziomie.

reklama
Ewunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce :) przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe :) oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz? :)
Super !!! Znowu dobre wiadomości :)
Jak Ci z wieczornego siku wyszły takie krechy,to beta powinna być formalnością :)
[emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce :) przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe :) oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz? :)
Gratuluje i trzymam kciuki za jutrzejsza bete :)

Beata, ważne że się udało. U mnie też drugie podejście lepsze niż 1 i to bez hiperstymulacji, mam nadzieję, że 3 będzie ostatnie i najskuteczniejsze i jego 'efekt' będzie do mnie mówić "Mamo" :)
pocieszyłaś mnie z tym sterydem, dzięki! mogę spokojnie brać :)

Dziekuje Shooa za wyczerpujaca odpowiedz, qrcze, dalo mi to wszystko troche do myslenia, bo lecze sie w invikcie, z tym ze w Gdansku i np. przy dwoch podejsciach rzeczywiscie transfery mialam w srody i nawet ostatnio zastanawialismy sie czy to tylko przypadek. Hooope86, a Ty z ktorej invicty ucieklas?

Wrocławskiej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beata, ważne że się udało. U mnie też drugie podejście lepsze niż 1 i to bez hiperstymulacji, mam nadzieję, że 3 będzie ostatnie i najskuteczniejsze i jego 'efekt' będzie do mnie mówić "Mamo" :)
pocieszyłaś mnie z tym sterydem, dzięki! mogę spokojnie brać :)
Doskonale Cię rozumiem,tez się bałam go brać ale może pomogło a ja byłam już skłonna próbować wszystkiego :) Zresztą byłam kiedyś na badaniu u innej dr i mówiła, że nie ma się co bać encortonu :)
Do 3 razy sztuka [emoji110][emoji110][emoji110] I pamiętaj, pozytywne myślenie i jedz ananasa 3 dni przed I 3 dni po transferze,po 2 plasterki :) ponoć pomaga ;)

Doskonale Cię rozumiem,tez się bałam go brać ale może pomogło a ja byłam już skłonna próbować wszystkiego :) Zresztą byłam kiedyś na badaniu u innej dr i mówiła, że nie ma się co bać encortonu :)
Do 3 razy sztuka [emoji110][emoji110][emoji110] I pamiętaj, pozytywne myślenie i jedz ananasa 3 dni przed I 3 dni po transferze,po 2 plasterki :) ponoć pomaga ;)

Ja tez biore encorton od transferu...

reklama
Do góry