reklama
katharina203
Fanka BB :)
Jeszcze 9 dni...Nie kazali Ci odstawić? ?
Ja przez 6 dni mialam zmniejszać dawkę i odstawić.
Tak samo estrofem, 7x1 i odstawić.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mawila
Nic już nie rozumiem... Z tego wszystkiego wynika że procentowo najlepsza jest Łódź potem Kraków i Białystok.tutaj jest link do rankingu klinik, które realizowały in vitro rządowe Link do: Wyniki skuteczności realizatorów Programu Rządowego | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji. Tutaj jest tylko kryterium skuteczności. Hoope chyba wrzuciła ranking tworzony przez naszego bociana, tworzony na podstawie opinii pacjentów w przyjętych kryteriach. 100% pewności nie mam ale chyba widziałam go kiedyś na bocianie i tak był określony. Hooope popraw mnie jeśli źle piszę
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Agamiz
Aktywna w BB
Ewunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz?
Gratulacje bardzo się cieszę i wybaczam Popatrz a chciałaś żyć w niewiedzy jeszcze tydzień ! [emoji4] Przypomnij mi ilu dniowy miałaś zarodek lub zarodki bo mnie się tu jeszcze wszystko myli kto co i jak Ja miałam dwa 3 dniowe i obawiam się, że jutro będzie za wcześnie.
Ewunia czy ja ciebie też mogłabym prosić o taniec na szczęście, jeśli to tylko pomoże to ja już we wszystko uwierzę [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Koniczyna82
Hooope, jesteś bez serca, jak możesz!? Otwieram forum a tu takie coś...późno, ciemno, zimno, szans nie ma na zdobycie zamiennika. Przez ciebie przeszukałam kuchenne szafki i właśnie podgryzam odnalezione herbatniki patrząc z zawiścią na to cudo.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
U nas był jeden zarodek 5-dniowy, a w zasadzie 6-cio dniowy, bo zamrożony w 5-tej dobie i rozmrożony dzień przed crio. Ale skoro u Ciebie 3-dniowe to taktycznie może być za wcześnie.Gratulacje bardzo się cieszę i wybaczam Popatrz a chciałaś żyć w niewiedzy jeszcze tydzień ! [emoji4] Przypomnij mi ilu dniowy miałaś zarodek lub zarodki bo mnie się tu jeszcze wszystko myli kto co i jak Ja miałam dwa 3 dniowe i obawiam się, że jutro będzie za wcześnie.
Ewunia czy ja ciebie też mogłabym prosić o taniec na szczęście, jeśli to tylko pomoże to ja już we wszystko uwierzę [emoji3]
Co do Ewuńki to pamiętam, jak kilka miesięcy temu tańce dla wielu dziewczyn odstawiala i masa pozytywnych bet wtedy była. Potem się po niej parę osób za to przejechało argumentując, że nie jakieś wygibasy decydują o powodzeniu. I racja, tylko że akurat w przypadku Ewy to się zawsze łączyło z dobrymi myślami do Tego Na Górze. I według mnie to już ma moc ogromną. Wierzę też, że to wszystko dobre jeszcze do Ewy wróci.
GratulujęEwunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Hooope86
Dzień dobry!
Ewcia [emoji106] za dobre wiadomości
Kaczorku [emoji106] za super progesteron
Ewcia [emoji106] za dobre wiadomości
Kaczorku [emoji106] za super progesteron
Hooope86
Wklejam link do rankingu.
Link do: Wyborcza.pl
Wysłane z iPhone'a
Link do: Wyborcza.pl
Wysłane z iPhone'a
reklama
Hooope86
Klarsa! Gratuluje, czyżby beta była tylko formalnością?
Podziel się: