reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
tutaj jest link do rankingu klinik, które realizowały in vitro rządowe Link do: Wyniki skuteczności realizatorów Programu Rządowego | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji. Tutaj jest tylko kryterium skuteczności. Hoope chyba wrzuciła ranking tworzony przez naszego bociana, tworzony na podstawie opinii pacjentów w przyjętych kryteriach. 100% pewności nie mam ale chyba widziałam go kiedyś na bocianie i tak był określony. Hooope popraw mnie jeśli źle piszę :)
Nic już nie rozumiem... Z tego wszystkiego wynika że procentowo najlepsza jest Łódź potem Kraków i Białystok.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce :) przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe :) oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz? :)

Gratulacje bardzo się cieszę i wybaczam :) Popatrz a chciałaś żyć w niewiedzy jeszcze tydzień ! [emoji4] Przypomnij mi ilu dniowy miałaś zarodek lub zarodki bo mnie się tu jeszcze wszystko myli kto co i jak :p Ja miałam dwa 3 dniowe i obawiam się, że jutro będzie za wcześnie.

Ewunia czy ja ciebie też mogłabym prosić o taniec na szczęście, jeśli to tylko pomoże to ja już we wszystko uwierzę [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
1478533414-ndtinw.jpeg

Zjadłyby ? [emoji851][emoji851][emoji851]

Hooope, jesteś bez serca, jak możesz!? Otwieram forum a tu takie coś...późno, ciemno, zimno, szans nie ma na zdobycie zamiennika. Przez ciebie przeszukałam kuchenne szafki i właśnie podgryzam odnalezione herbatniki patrząc z zawiścią na to cudo.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje bardzo się cieszę i wybaczam :) Popatrz a chciałaś żyć w niewiedzy jeszcze tydzień ! [emoji4] Przypomnij mi ilu dniowy miałaś zarodek lub zarodki bo mnie się tu jeszcze wszystko myli kto co i jak :p Ja miałam dwa 3 dniowe i obawiam się, że jutro będzie za wcześnie.

Ewunia czy ja ciebie też mogłabym prosić o taniec na szczęście, jeśli to tylko pomoże to ja już we wszystko uwierzę [emoji3]

U nas był jeden zarodek 5-dniowy, a w zasadzie 6-cio dniowy, bo zamrożony w 5-tej dobie i rozmrożony dzień przed crio. Ale skoro u Ciebie 3-dniowe to taktycznie może być za wcześnie.
Co do Ewuńki to pamiętam, jak kilka miesięcy temu tańce dla wielu dziewczyn odstawiala i masa pozytywnych bet wtedy była. Potem się po niej parę osób za to przejechało argumentując, że nie jakieś wygibasy decydują o powodzeniu. I racja, tylko że akurat w przypadku Ewy to się zawsze łączyło z dobrymi myślami do Tego Na Górze. I według mnie to już ma moc ogromną. Wierzę też, że to wszystko dobre jeszcze do Ewy wróci.

Ewunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce :) przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe :) oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz? :)
Gratuluję :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry