reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mialam jedna stymulacje,krotkim protokolem, cale podejscie zakonczone niepowodzeniem.W srode mam dopiero pierwsza wizyte po niepowodzeniu.Ogolnie embriolog powiedzial ze slaba jakosc komorek .Bedziemy probowac dalej , chic koszty przerazaja.Co moge zrobic by pomoc komeroczka ??
Pierwsza stymulacja to trochę loteria nigdy nie wiadomo jak sie zareaguje na leki teraz juz powinno być lepiej. Na poprawę komórek dobry jest inofolic - saszetki.

Witajcie , laseczki :) tez przyszła moja kolej i piękne l4 się skończyło , siedzę w pracy i ciągle rozmyślam :( kurcze nie potrafię choć jednego dnia nie myśleć, zastanawiam się ile dostanę zwolnienia po transferze bo pracy nie mam spokojnej i w ogóle czy mój krop sue rozmrozi , same Doły mam.. i jeszcze te 12 okropnie długich dni

Czy tylko ja mam tak Banie zryta ??? Dzień w dzień myśleć ??? Mąż mówi że mam przestać:( uspokoić się i w ogóle . On tak spokojnie do tego podchodzi a mnie rozrywa od srodka po kawałku..

No ale dlaczego przesadzone? Przeciez wszystko moze byc dobrze. Wyzsza przeziernosc to jeszcze nie wyrok.

Tutaj na bb jest grupa, nazywa sie cos "robic anniopunkcje czy nie" kiedys ja czytalam, dziewczyny tam przechodza przez to co ty.

Trzymaj sie!

Aniu co lekarz powiedzial dzis na badaniach. Nie zalamuj sie mysl pozytywnie ze wszystko bedzie dobrze. Nie mozesz sie poddac :*

Nie chciałam pisać szczegółów, zeby Was nie stresować dodatkowo, każdy ma swoje zmartwienia. Miałam dzis dodatkowe usg, wg ktorego dziecko jest jesCze mniejsze niz wczoraj, a przeziernosc ciut większa. Dostałam tez wyniki testu pappa, ZDown - 1:40; Z Edwards - 1:17; Z Patau - 1:8... raczej nie ma szans na nieporozumienie ... ale nadzieja umiera ostatnia.

Milagros, to Ty robiłaś diagnostykę perinatalna ? Mam kilka pytań...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy tylko ja mam tak Banie zryta ??? Dzień w dzień myśleć ??? Mąż mówi że mam przestać:( uspokoić się i w ogóle . On tak spokojnie do tego podchodzi a mnie rozrywa od srodka po kawałku..

No co Ty? Wszystkie tak mamy, a ja na pewno.
Ja czekam na usg, żeby serduszko zobaczyć - w zeszłym roku nie miałam tego szczęścia.
I myślisz, że co? Że nie zastanawiam się co dwie minuty, co mi lekarka powie? I co ja zrobię, jeśli znowu usłyszę: Niestety nie mam dziś dla pani dobrej wiadomości... Logika to jedno, bo dziś wiem, że wszystko może się przytrafić, ale wcale mi to nie pomaga. Nie da się nie martwić, nie da się nie myśleć - to najważniejsze chwile naszego życia, największe marzenie.
A mój mąż to samo, faceci inaczej to przeżywają. Poza tym nigdy nie zrozumieją, co my przechodzimy. Nie potrafią wbić sobie do tych męskich łbów, że nieważne, ile osób, lekarzy i Bóg wie jakich autorytetów nam potwierdzi, że to nie nasza wina i my nic źle nie robimy, i że nie mamy na to wpływu, i nawet jak się staramy to może wszystko wziąć w łeb - nieważne, bo my czujemy się odpowiedzialne i nie ma znaczenia, czy chodzi o samą komórkę jajową, zarodek, płód.
Także nie, nie tylko Ty masz "banie zrytą".

Ostatnia edycja:
No my tez sie obawiamy co to bedzie i czy nie bedzie potrzeby przenoszenia sie za granice [emoji52]

Wg mnie jest to bardzo prawdopodobne... :( strasznie przykre, aż szkoda rozwijać temat...

Jarosław mnie prześladuje, pierw zablokował mnie z działka, z kredytem hipotecznym, a teraz jeszcze to go uwiera... :(

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chciałam pisać szczegółów, zeby Was nie stresować dodatkowo, każdy ma swoje zmartwienia. Miałam dzis dodatkowe usg, wg ktorego dziecko jest jesCze mniejsze niz wczoraj, a przeziernosc ciut większa. Dostałam tez wyniki testu pappa, ZDown - 1:40; Z Edwards - 1:17; Z Patau - 1:8... raczej nie ma szans na nieporozumienie ... ale nadzieja umiera ostatnia.

Milagros, to Ty robiłaś diagnostykę perinatalna ? Mam kilka pytań...

Aniu wierz w to ze bedzie dobrze. Tule mocno :*

reklama
Do góry