reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dla przypomnienia
CRAFT1.png

Załączniki

• CRAFT1.png
    CRAFT1.png
    360,5 KB · Wyświetleń: 407
Już tu kilka razy pisałam na ten temat i gorąco zachęcam, żeby przynajmniej zapisać się na kurs dla rodzin adopcyjnych. Cała procedura i tak potrwa kilka lat, szkoda czasu, a przez te lata można spokojnie nadal próbować. My tak zrobiliśmy. Podeszłam do pierwszego in vitro mając już kwalifikacje na rodzinę adopcyjną.

My tak samo, choć dopiero po dwóch nieudanych próbach.. Jak już mieliśmy kwalifikację i czekaliśmy tylko na telefon, zdecydowaliśmy się na ostatni raz (jeszcze z programu nam została ta próba) i bach - bliźniaki [emoji41] Inaczej się podchodzi mając w głowie tą alternatywę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam wynik! Beta 102 :biggrin2: progesteron 23,7 jaki wy miałyście ?

INKA !!!! to cudownie - ale mamy dobrą passe :-) :):-) :) Ja za wiele nie piszę bo póki co czekam na wizytę w przyszłą środe i zobaczymy co lekarz powie . Musi być jakaś przyczyna dlaczego z 11 komórek - zapłodniły się tylko dwie a do 3 doby przetrwała 1 :(szłam krótkim protokołem - doczytałam tu że warto spróbować długim .. co myslicie ma to wpływ na jakość komórek ??

Porzucony przez matkę w szpitalu. W Szwecji wiele niezameznych muzulmanek porzuca dzieci. Zgłosiła w szpitalu i do służb socjalnych , że jeśli wróci do domu z dzieckiem, to dziecko mogą nawet zabić. Jej dorośli synowie są radykalami a ona przyniosła hańbe. I tak dokonano adopcji że wskazaniem. Mały Ali jest cudownym szkrabem i trafił do kochającej rodziny , która nawet nie myślała jeszcze o posiadaniu dziecka.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

INKA !!!! to cudownie - ale mamy dobrą passe :-) :):-) :) Ja za wiele nie piszę bo póki co czekam na wizytę w przyszłą środe i zobaczymy co lekarz powie . Musi być jakaś przyczyna dlaczego z 11 komórek - zapłodniły się tylko dwie a do 3 doby przetrwała 1 :(szłam krótkim protokołem - doczytałam tu że warto spróbować długim .. co myslicie ma to wpływ na jakość komórek ??
Małgosia chyba nie ma znaczenia. Ja miałam długi prot i 7 komórek. Do drugiej doby nie została nawet 1.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ile bylo dobrych komórek ? Tylko 2 ? Co twoj lekarz na to ? Każdemu inny protokół pasuje u mnie zawsze lepiej przy krótkim.

Do góry