Ewunka
Fanka BB :)
Ania?
Koniczyna . ?
Koniczyna . ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pomimo jednej próby też.... a to synek ( z adopcji) moich przyjaciół [emoji7] . Zakochałam się od pierwszego wejrzenia, stąd myśl o adopcji.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Już tu kilka razy pisałam na ten temat i gorąco zachęcam, żeby przynajmniej zapisać się na kurs dla rodzin adopcyjnych. Cała procedura i tak potrwa kilka lat, szkoda czasu, a przez te lata można spokojnie nadal próbować. My tak zrobiliśmy. Podeszłam do pierwszego in vitro mając już kwalifikacje na rodzinę adopcyjną.
Mam wynik! Beta 102 progesteron 23,7 jaki wy miałyście ?
Małgosia chyba nie ma znaczenia. Ja miałam długi prot i 7 komórek. Do drugiej doby nie została nawet 1.INKA !!!! to cudownie - ale mamy dobrą passe Ja za wiele nie piszę bo póki co czekam na wizytę w przyszłą środe i zobaczymy co lekarz powie . Musi być jakaś przyczyna dlaczego z 11 komórek - zapłodniły się tylko dwie a do 3 doby przetrwała 1 szłam krótkim protokołem - doczytałam tu że warto spróbować długim .. co myslicie ma to wpływ na jakość komórek ??
A ile bylo dobrych komórek ? Tylko 2 ? Co twoj lekarz na to ? Każdemu inny protokół pasuje u mnie zawsze lepiej przy krótkim.INKA !!!! to cudownie - ale mamy dobrą passe Ja za wiele nie piszę bo póki co czekam na wizytę w przyszłą środe i zobaczymy co lekarz powie . Musi być jakaś przyczyna dlaczego z 11 komórek - zapłodniły się tylko dwie a do 3 doby przetrwała 1 szłam krótkim protokołem - doczytałam tu że warto spróbować długim .. co myslicie ma to wpływ na jakość komórek ??