reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gosiu ja też poproszę o wpisanie na piątek (4.11) wizyta w nowej klinice.
Ale spokojnie może to poczekać do porannego wydania kalendarza ;)

Tak się w sumie zastanawiam jak to wyjaśnić. Wiecie, wejdę i powiem że ja mam już komplet badań a nawet pena z zastrzykami w lodówce. Ale mi się uwidziało że chce u kogo innego ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie tak ze byłaś na wizycie startowej i jednak nie podoba Ci się ten lekarz jego podejście i tyle może i ten 2 Ci się nie spodoba. ....:laugh2:

Dziewczyny, ja już nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty...potrzebuje jakiegoś nowego motywatora, jakiegoś planu działania...bo oszaleje;(

Już tu kilka razy pisałam na ten temat i gorąco zachęcam, żeby przynajmniej zapisać się na kurs dla rodzin adopcyjnych. Cała procedura i tak potrwa kilka lat, szkoda czasu, a przez te lata można spokojnie nadal próbować. My tak zrobiliśmy. Podeszłam do pierwszego in vitro mając już kwalifikacje na rodzinę adopcyjną.
Mokate, a jakie są kroki do adopcji? Jak wygląda ta kwalifikacja?

reklama
Do góry