reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi lekarz zlecił 3 razy dziennie po 1 tabl nospy zwykłej profilaktycznie i tak samo magnez 3×1 tab
Ja nie jadlam nic procz femibion. A brzuszek bolal I bolal. Nerwowa bylam rowniez mimo ze staralam sje inaczej. Myslalam...co ma byc to bedzie. Jednak teraz jestem bogatsza o wiedze stad zdobyta :-) znow mam nadzieje. Pozdrawiam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja wlasnie na kolejnej probie napewno zaopatrze sie w nospe. Cale 2tyg mialam bole a moze nospa by zapobiegla. Nospa forte moglaby byc? Mam teraz taka przyjmuje przy okresie ale niestety nospa nigdy na mnie nie dziala. Chyba ze to bierze sie caly czas a nie jak zacznie bolec hmmmm. Jak to jest

Ja biorę 3x1 zwykła nospe.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Moze jest tam u Ciebie jakis odpowiednik. Warto napewno :-)

Wlasnie nie ma, z tego co wiem to tylko w Polsce mozna nospe kupic bez recepty, w innych krajach zostala wycofana/wprowadzona sprzedaz na recepte... w Danii nie wyskakuje mi nic z tym skladnikiem (nawet na recepte) :/ a poza tym nawet jak by bylo na recepte to nie jest latwo ja otrzymac a skoro nic tego nie zalecil to pewnie dlatego ze oni uwazaja ze jest to zbedne...

Witajcie
Ja byłam wczoraj u lekarza i kolejna wizyta w piątek ale póki co na owulacje się nie zapowiada :( zawsze miałam owulacje w 12-13 dc a wczoraj był 10dc i endo cienkie pecherzyk mały...moze byc dupa :( lekarz mówił że po poprzednim podejściu cykl może się wydłużyć ale mi się to jeszcze nigdy nie zdarzyło:( zawsze miałam @ w 27 28dc czasem 29 Nigdy później:( nie wiem czy coś z tego będzie:( bo miałam mieć crio na naturalnym cyklu a owulacje zawsze miałam w 12 lub 13 dniu cyklu :( nie wiem czy coś z tego w ogóle będzie tym razem ;(

Kaczorku ja zawsze mam okres równiuteńki 31 dni, +/- 1 dzień. A w poprzednim miesiącu tak się zestresowałam tymi pierwszymi czytaniami ustaw o in vitro (kiedy akurat zdecydowałam sie na procedurę!) o zaostrzeniu aborcji, że okres mi sie spóźnił 5 dni. Ja byłam jak zombi, śledziłam każdą wypowiedź w mediach na ten temat, oglądałam obrady on linę, ręce mi sie trzęsły ze złości i bezsilności jak o tym myślałam. No obłęd, aż wstyd wspominać. A ty, no cóż... w poprzednim cyklu tez miałaś swoje stresy. Tak że spokojnie, nic straconego.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry