zyrafffkaaa
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro pierwsza punkcja. Boję się jak cholera. Możesz mnie Gosiu dopisać 27.10 punkcja, 01.11 przewidziany transfer.
Najgorsze ze nie wiem nic, boję się jak zareaguje na morfine.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
A wiecie że mi lekarz o tym nic nie mówił? Dowiedziałam się dopiero od Was..tylko nie zakumałam po co magnez i tylko nospe łykamU nas kazda po transferze bierze nospe i magnez zeby zapobiec skurczom bo skurcz moze wypluc zarodek.
Magnez tez jest przeciwko skurczom...jak lapia skurcze to brakuje go w organizmie...A wiecie że mi lekarz o tym nic nie mówił? Dowiedziałam się dopiero od Was..tylko nie zakumałam po co magnez i tylko nospe łykam
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to bylo zalecenie z kliniki...A wiecie że mi lekarz o tym nic nie mówił? Dowiedziałam się dopiero od Was..tylko nie zakumałam po co magnez i tylko nospe łykam
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Magnez tez jest przeciwko skurczom...jak lapia skurcze to brakuje go w organizmie...