ja tez sie polozylam na chwilke by odpoczc i spalam 5h i pol dnia zlecialoPolozylam sie zeby troche odpoczac i drzemke sobie zrobilam i co ja bedecw nocy robic.
reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
gosia321
Kochana bedzie dobrze trzymaj jutro mocno kropka i nie puszczaj przez kolejne 9 miesiecy :*Hejka!
Witam nowe koleżanki i życzę powodzenia:*
A mnie dopadł stresik boli brzuch przed jutrzejszym crio ale wierzę mocno że będzie dobrze
ja bralam nospe max 3x1 od transferu az do terazDziewczyny ja wlasnie na kolejnej probie napewno zaopatrze sie w nospe. Cale 2tyg mialam bole a moze nospa by zapobiegla. Nospa forte moglaby byc? Mam teraz taka przyjmuje przy okresie ale niestety nospa nigdy na mnie nie dziala. Chyba ze to bierze sie caly czas a nie jak zacznie bolec hmmmm. Jak to jest
a mi jak podadzą 6 dniowego to ile będę czekać na testowanie?? hmm?
Mozesz spokojnie robic w 6dpt
Jak sie wolniej rozwija to trzymaja do 6 dnia
Rustynka
Kochana bedzie dobrze trzymaj jutro mocno kropka i nie puszczaj przez kolejne 9 miesiecy :*
Dziękuję Gosiu :* :*:*
Będę trzymać,nie wywinie się mój kropuś ,
aż za 9 miesięcy
Gosia ja się rozliczałaś za transfer w szpitalu? Bo zapomniałam dopytać.
gosia321
Nie i siebie w klinice. Ale jedzies na crio to chyba na miejscu sie placiDziękuję Gosiu :* :*:*
Będę trzymać,nie wywinie się mój kropuś ,
aż za 9 miesięcy)
Gosia ja się rozliczałaś za transfer w szpitalu? Bo zapomniałam dopytać.
zyrafffkaaa
Aktywna w BB
Ok kochane, mam no-spa... ( znalazla sie dziewczyna ktora posiadala w swojej apteczce ekstra listek)... brac jak boli czy poprostu 3x1 profilaktycznie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
katharina203
Profilaktycznie 3x1 codziennieOk kochane, mam no-spa... ( znalazla sie dziewczyna ktora posiadala w swojej apteczce ekstra listek)... brac jak boli czy poprostu 3x1 profilaktycznie ?
Podziel się: