husann
Fanka BB :)
A czy bierzesz nospe i magnezWiec dzis jest 3 dzien [emoji85] skad te moje pobolewanie brzuszka [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy bierzesz nospe i magnezWiec dzis jest 3 dzien [emoji85] skad te moje pobolewanie brzuszka [emoji849]
A czy bierzesz nospe i magnez
U nas kazda po transferze bierze nospe i magnez zeby zapobiec skurczom bo skurcz moze wypluc zarodek.U nas nie ma nospy ani zadnych takich rozkurczowych, jedynie pracetamol... a ja nie naleze do osob chetnych do brania tabletek przeciwbolowych...
Ale magnezu nie biore... a moze pomoc ? Biore jedynie multiwitamine dla kobiet w ciazy/przed ciaza
U nas kazda po transferze bierze nospe i magnez zeby zapobiec skurczom bo skurcz moze wypluc zarodek.
Nospe bierze się nie ze względu na ból brzucha tylko aby zapobiegać skurczom macicy aby kropek nie uciekłU nas nie ma nospy ani zadnych takich rozkurczowych, jedynie pracetamol... a ja nie naleze do osob chetnych do brania tabletek przeciwbolowych...
Ale magnezu nie biore... a moze pomoc ? Biore jedynie multiwitamine dla kobiet w ciazy/przed ciaza
Nospe bierze się nie ze względu na ból brzucha tylko aby zapobiegać skurczom macicy aby kropek nie uciekł
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja wlasnie na kolejnej probie napewno zaopatrze sie w nospe. Cale 2tyg mialam bole a moze nospa by zapobiegla. Nospa forte moglaby byc? Mam teraz taka przyjmuje przy okresie ale niestety nospa nigdy na mnie nie dziala. Chyba ze to bierze sie caly czas a nie jak zacznie bolec hmmmm. Jak to jest
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz zlecił 3 razy dziennie po 1 tabl nospy zwykłej profilaktycznie i tak samo magnez 3×1 tabDziewczyny ja wlasnie na kolejnej probie napewno zaopatrze sie w nospe. Cale 2tyg mialam bole a moze nospa by zapobiegla. Nospa forte moglaby byc? Mam teraz taka przyjmuje przy okresie ale niestety nospa nigdy na mnie nie dziala. Chyba ze to bierze sie caly czas a nie jak zacznie bolec hmmmm. Jak to jest
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze jest tam u Ciebie jakis odpowiednik. Warto napewno :-)Ja tez tak zrobie jak bedzie taka potrzeba, poprosze zeby ktos mi w Polsce kupil...