reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas nie ma nospy ani zadnych takich rozkurczowych, jedynie pracetamol... a ja nie naleze do osob chetnych do brania tabletek przeciwbolowych...
Ale magnezu nie biore... a moze pomoc ? Biore jedynie multiwitamine dla kobiet w ciazy/przed ciaza :)
U nas kazda po transferze bierze nospe i magnez zeby zapobiec skurczom bo skurcz moze wypluc zarodek.

U nas nie ma nospy ani zadnych takich rozkurczowych, jedynie pracetamol... a ja nie naleze do osob chetnych do brania tabletek przeciwbolowych...
Ale magnezu nie biore... a moze pomoc ? Biore jedynie multiwitamine dla kobiet w ciazy/przed ciaza :)
Nospe bierze się nie ze względu na ból brzucha tylko aby zapobiegać skurczom macicy aby kropek nie uciekł ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja wlasnie na kolejnej probie napewno zaopatrze sie w nospe. Cale 2tyg mialam bole a moze nospa by zapobiegla. Nospa forte moglaby byc? Mam teraz taka przyjmuje przy okresie ale niestety nospa nigdy na mnie nie dziala. Chyba ze to bierze sie caly czas a nie jak zacznie bolec hmmmm. Jak to jest

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja wlasnie na kolejnej probie napewno zaopatrze sie w nospe. Cale 2tyg mialam bole a moze nospa by zapobiegla. Nospa forte moglaby byc? Mam teraz taka przyjmuje przy okresie ale niestety nospa nigdy na mnie nie dziala. Chyba ze to bierze sie caly czas a nie jak zacznie bolec hmmmm. Jak to jest

Ja tez tak zrobie jak bedzie taka potrzeba, poprosze zeby ktos mi w Polsce kupil...

Mi lekarz zlecił 3 razy dziennie po 1 tabl nospy zwykłej profilaktycznie i tak samo magnez 3×1 tab

reklama
Do góry