sunrisea
Fanka BB :)
jedynym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jedynym
Liczysz normalnie jak blastke ja robilam bete na 11 dzien (moja blastka powstala dopiero w 7 dniu)a mi jak podadzą 6 dniowego to ile będę czekać na testowanie?? hmm?
Tez prawda choć to nigdy mi tak wolno czas nie mijałDziewczyny nie wazne w ktorym dniu bedziecie robic bety czy w 8 czy 12 lub 14 zeby byly tylko pozytywne to i miesiac mozna czekac
My mieliśmy transfer w 2 dobie.A masz jakies objawy ? I ilu dniowa kropeczke mialas transportowana ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My mieliśmy transfer w 2 dobie.
Ja 5 dnia (teoretycznie dzień zagniezdzenia) miałam ból brzucha,teraz już nie tylko lekkie klucia od czasu do czasu,czasami czuje tez takie ciepło ale myślę, że to chyba bardziej od leków
A poza tym to czuje się jak zawsze
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzien transferu to dzien 0No wlasnie a dzien transferu liczycie jakos dzien 1 czy dzien 0 ? Ja transfer mialam o godz 11.30...
Dzien transferu to dzien 0
Dzień 0No wlasnie a dzien transferu liczycie jakos dzien 1 czy dzien 0 ? Ja transfer mialam o godz 11.30...