reklama
Matylda78
Fanka BB :)
To niech mały M. przezywa resztę: penisy
A tak na serio, to straszne, bo to jest wina dzieci tylko głupich, niedoinformowanych rodziców!
A tak na serio, to straszne, bo to jest wina dzieci tylko głupich, niedoinformowanych rodziców!
kaska31
no ja niebede widziec jak bije serce bo niebede miala usg serduszkowego. dopochwowe usg jedynie jak sie zagniezdzilo.
palu_nr1
lolitka mam do Ciebie pytanie bo ostatnio cos mowilyscie o badaniach i ja jak patrzylam na swoje wyniki z pol roku wstecz to tsh-3 fsh-4,3 i lh-12 badania kazal mi robic w 2dc co o tym myslisz. Co o tym myslisz?
a tak w ogole to cos cichutko sie zrobilo na tym forum)
a tak w ogole to cos cichutko sie zrobilo na tym forum)
sorry ale nie wierze siostrze Twojego m. Ze niby skąd dzieci w przedszkolu miałyby wiedzieć jak to dziecko zostało poczęte. W większości przypadków nawet najbliższa rodzina nie wie, ze para przechodzi procedurę In Vitro, a co dopiero obcy. Co za bzdura.Meza siostra mowila,ze jej znajomej dziecko jest przezywane w przedszkolu (chlopiec ma 6 lat), M..... in vitro:-----(
Poza tym, to żadne przezwisko. Nie ma w tym nic obrazliwego jak dla mnie.
Matylda rozłożyłas mnie na łopatki z tymi penisami, hahahaha !
Agniecha75
Zaciekawiona BB
Dzięki Dziewczynki za wsparcie!
Jestem po wizycie i pęcherzyk 16mm, a endometrium 7mm. W czwartek mam kolejną wizytę i jak dobrze pójdzie, to za tydzień w czwartek histeroskopia, a w następnym cyklu transfer.
Faktycznie, M zainteresował się wizytą, a co do dalszych naszych losów, to jeszcze nic pewnego. Uświadamiam M, że On może zostać ojcem w wieku 70 lat, a mnie zostało ok. 5 lat, a potem na adopcję nawet będzie dla mnie za późno
Jestem po wizycie i pęcherzyk 16mm, a endometrium 7mm. W czwartek mam kolejną wizytę i jak dobrze pójdzie, to za tydzień w czwartek histeroskopia, a w następnym cyklu transfer.
Faktycznie, M zainteresował się wizytą, a co do dalszych naszych losów, to jeszcze nic pewnego. Uświadamiam M, że On może zostać ojcem w wieku 70 lat, a mnie zostało ok. 5 lat, a potem na adopcję nawet będzie dla mnie za późno
Agniecha75
Zaciekawiona BB
Ale sie tu optymistycznie zrobila, ze IVF sie udaje mimo wszystko. Oby! I widze mnostwo dziewczyn z Provity, ja tez;-)
I ja z Provity
reklama
alaT
sorry ale nie wierze siostrze Twojego m. Ze niby skąd dzieci w przedszkolu miałyby wiedzieć jak to dziecko zostało poczęte. W większości przypadków nawet najbliższa rodzina nie wie, ze para przechodzi procedurę In Vitro, a co dopiero obcy. Co za bzdura.
Poza tym, to żadne przezwisko. Nie ma w tym nic obrazliwego jak dla mnie.
Matylda rozłożyłas mnie na łopatki z tymi penisami, hahahaha !
Rodzina mojego Meza jest bardzo liczna. My nie ukrywamy planow przystapienia do in vitro,siosta meza mieszakajaca w innym kraju starala sie zasiegnac informacji na temat in vitro przeprowadzonego w jej miescie gdyz poczatkowo chcielismy przeprowadzic ta procedure w jej panstwie. Jedna jej znajoma udzilila nam kilku wskazowek.
Na pewno dzieci nie wiedza co to jest in vitro ale rodzice tych dzieci przeciez rozmawiaja w domu,a dziecko tylko powtarza co uslyszy.
To,ze nie wierzysz to juz nie jest moj problem. هههه
Napisalam ta wiadomosc-przestroge aby po udanym in vitro raczej nie rozpowiadac o tym....ههه
Ostatnia edycja:
Podziel się: