reklama
I teraz tylko w spokoju czekac na punkcje bez obaw o niedogodnosci. Dziewczyny zycze powodzenia jutro :-)No właśnie ja nigdy nie miałam narkozy, nie byłam w szpitalu więc nawet nie pomyślałam żeby o to zapytać..ale już po problemie, zmyłam wszystko Nie chciałam czytać nic w necie żeby się nie stresować, ale to mnie zmusiło i dobrze bo trafiłam tu
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Fanka BB :)
Dzien teansferu to dzien 0Dziewczyny powodzenia jutro na punkcji:-)owocnego jajobrania:-)
Chciałam zapytać o banalna rzecz, która zaczęła
Mnie dzisiaj nurtować czy jestem 6 czy 7 dpt. Transfer był 10 w poniedziałek. Dzień transferu liczymy jako 0 czy jako 1?
Zastanawiam sie czy jednak w środę nie pobiec na betę :-)
cytrynkaxxxx84
Zaangażowana w BB
Gosiu a możesz mi podać linka do aukcji z której zamówilas witaminy
Ja tez mam hashi i mi endo zaznaczyl by nie jesc jodu bo to nasila hashi.... A dieta bezglutenowa pomaga, zdecydowanie poprawia samopoczucie[emoji1]Mi endokrynolog przepisał, ale fatalnie się po nim czułam
Odstawiłam i od razu lepiej.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
A ja jak sikalam to zobaczylam ze mocz jest lekko czerwony...jak aplikowalam luteine to nic na palcu nie bylo...ale naprawde zaczelam sie martwic...
BeataWarszawa
W novum w WarszawieA gdzie masz jutro punkcję? Ja zdjęłam już hybryde ...bo ma być bez stresu a tak to bym tylko o tym myślała
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Brrr nawet nie chce o tym teraz myślećKlarsa , Beata trzymam kciuki - punkcja to naprawdę pikuś - poźniej stres , ile jajek ? , ile się zapłodni ?, ile przetrwa ? a później czekaaaaanieeee
Trochę mam stres ale potem chyba jest większy. Czekanie na ten tel, jak tylko słyszysz skąd dzwonią to masz ochotę krzyczeć- Ile!!!!???
Chyba osiwieje,a nie mogę nawet włosów zafarbowac[emoji14]
BeataWarszawa
Ale kiedy? Teraz??A ja jak sikalam to zobaczylam ze mocz jest lekko czerwony...jak aplikowalam luteine to nic na palcu nie bylo...ale naprawde zaczelam sie martwic...
reklama
BeataWarszawa
Tez staram się tak jeść Faktycznie lepiejJa tez mam hashi i mi endo zaznaczyl by nie jesc jodu bo to nasila hashi.... A dieta bezglutenowa pomaga, zdecydowanie poprawia samopoczucie[emoji1]
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
A na jod juz nie patrzę
Podziel się: