reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam w Bocianie , ale w Bialymstoku. Na paznokciach miałam hybrydę, pieknie pomalowane w tęczowe letnie ombre i to był główny temat rozmów przed... Haha, anestezjolog zagadywał, skąd takie mam, kto robi, jak to sie robi, pielęgniarce pokazywal i mówił, ze zrobi zdjecie zeby żonie pokazać, bo takie ładne... pozniej nie wiem czy o tym tez były gadki, ale maz mówił, ze gadałam non stop zanim mnie wyprowadzili... a moje ostatnie słowa przed zaśnięciem, to to zeby mnie o nic nie pytali i sie nie śmieli. Na nogach miałam zwykły lakier, kryjący.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisałam do lekarza, kazał "zmyć lakier" :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam jutro punkcja :)
Na rozpisce mam zakaz pomalowanych paznokci,zero perfum i zapachowych balsamów. Generalnie sote :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie masz jutro punkcję? Ja zdjęłam już hybryde ...bo ma być bez stresu a tak to bym tylko o tym myślała :)

Ja mialam hybrydy u nog i rak. W poniedzialek punkcja a cala niedziele zgryzalam lakier a u stop pilowalam. Tez nie wiedzialam co robic ale z autopsji wiem ze przy narkozie trzeba miec czysta plytke. W szpitalu przy operacji musialam nawet bezbarwny zmywac zeby ich nie zmylil wiec przed punkcja nie ryzykowalam. Pozdrawiam i powidzenia jutro

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja nigdy nie miałam narkozy, nie byłam w szpitalu więc nawet nie pomyślałam żeby o to zapytać..ale już po problemie, zmyłam wszystko :) Nie chciałam czytać nic w necie żeby się nie stresować, ale to mnie zmusiło :) i dobrze bo trafiłam tu :)

Dziewczyny powodzenia jutro na punkcji:-)owocnego jajobrania:-)

Chciałam zapytać o banalna rzecz, która zaczęła
Mnie dzisiaj nurtować czy jestem 6 czy 7 dpt. Transfer był 10 w poniedziałek. Dzień transferu liczymy jako 0 czy jako 1?

Zastanawiam sie czy jednak w środę nie pobiec na betę :-)

Dziewczyny powodzenia jutro na punkcji:-)owocnego jajobrania:-)

Chciałam zapytać o banalna rzecz, która zaczęła
Mnie dzisiaj nurtować czy jestem 6 czy 7 dpt. Transfer był 10 w poniedziałek. Dzień transferu liczymy jako 0 czy jako 1?

Zastanawiam sie czy jednak w środę nie pobiec na betę :-)
Nie dziękuję :)
Ja niestety Ci nie pomogę..wiecznie mam problem z tym liczeniem...ale chyba dzień transferu to 0, bo u mnie punkcja jutro, a transfer ma być od 2 dnia i ten drugi dzień to środa...

Klarsa, czyli to by sie zgadzało u mnie zapłodnili komórki w piątek w poniedziałek transfer i mówili ze 3 dniowe(dla mnie 4). Ale z tego wychodzi ze punkcia/ transfer ito to dzien "0"

reklama
Do góry