reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak wiem oczywiście , powiem na wstępie że chcę i planuję zajść w ciąże i że jeżeli już bedzie się upierać na suplementy to takie które nie będą w niczym przeszkadzać , bardziej chodzi mi o doradztwo co czym zastąpić czego się wystrzegać ja biorę 100 euthyrox , jodu też nie biorę . Wciąż skacze mi to tsh , umówiłam się na wizyte do endo może coś mi doradzi nowego
Bardzo Ci skacze??
Ja też słyszałam, że kurkuma pomaga,zresztą nie tylko na to :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No powiem Tobie że tak raz jest 1,2 innym razem 2,2 a ostatnio to już 3,3 teraz 1,8 coś koło tego - a kurkuma ?? ta przyprawa ?? a w czym pomaga ??
Kochana,kurkuma jet generalnie na wszystko :) silne działanie przeciwnowotworowe,przeciwzapalne,dla cukrzyków itp.
Musiałabys poczytać. Ja kupuje taka bio, dodaje ja praktycznie do wszystkiego od jajecznicy po rosół :)

A tsh to się potrafi przez te hormony co bierzemy,totalnie rozregulowac :(
Ja pilnuje mocno.
Oby tym razem się udało!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Małgoś przykro mi :(

Koniczyna 82 Mój gin mówi że jak jest 4 to właśnie trzeba robić ft3/ft4 i przeciwciała… mi niestety wyszło Hashi. Beata warszawa daj znać jak Ci wyszło. Ile wy się już staracie ?

Anetasss dzięki - jakoś to przeżyłam - gorzej było jak w tygodniu dowiedziałam się że moja szwagierka zaszła w ciąże za pierwszym "strzałem"to chyba nawet bardziej zabolało - ale już ochłonęłam :happy:

reklama
Do góry