reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Katharina mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. ...

A ja dzis nie dotre na bete... Jestem sama z malym w domu i nie mam go komu podrzucić. .. A chyba pobieranie z dzieckiem na kolanach to by bylo nie bardzo... Jeszcze jakby trafic na grzrczny moment... Ale zwykle broi jak moze po nowych nieznanych pomieszczeniach pobiegać. ..

Lekarz nie kazal robic... A mam nadzieje ze jak nie ma plamien i innych stresujacych objawow to chyba jest ok...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia trzymaj sie wszystko bedzie dobrze i mam nadzieje ze to wszystko przez te buraki.
Dziewczyny powodzenia na wizytach. Pieknych widikow,dobrych wiesci,pieknych jajeczek i bety ladnie przyrastajacej.
Powodzenia

Katharina mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. ...

A ja dzis nie dotre na bete... Jestem sama z malym w domu i nie mam go komu podrzucić. .. A chyba pobieranie z dzieckiem na kolanach to by bylo nie bardzo... Jeszcze jakby trafic na grzrczny moment... Ale zwykle broi jak moze po nowych nieznanych pomieszczeniach pobiegać. ..

Lekarz nie kazal robic... A mam nadzieje ze jak nie ma plamien i innych stresujacych objawow to chyba jest ok...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

O to szkoda ze nie masz komu podrzucic.
Dawaj do mnie ja popilnuje nawet i caly dzien zawsze by bylo weselej

Ewcia a ty co sie nie odzywasz prawie wogole ??
Aaaaa bo nie mam nic mądrego do powiedzenia :laugh2:
W pracy nie było mnie 3 tyg a mam wrażenie jakby nie było mnie 3 miesiące. ....
Wiec nie mam czasu by was czytać co godzinę jak kiedyś :)
No i trochę przygaslam. .... słońce zaszło zima idzie i jakoś tak smutniej.
W środę mam cytologie potem ok 31 trochę krwi musze oddać ( na podstawy ) wyniki i klinika. Dostałam tez wizytę do psychologa bo ponoć po takich niepowodzeniach nic nie jest takie samo. .....i trzeba przygotować się ze nie jest się w tych 40% którym się udaje.
Czekam jeszcze na wizytę u jakiegoś ponoć super znachora od endometriozy.
I tak życie płynie. ...

reklama
Do góry