reklama
ema51
Fanka BB :)
Katharina mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. ...
A ja dzis nie dotre na bete... Jestem sama z malym w domu i nie mam go komu podrzucić. .. A chyba pobieranie z dzieckiem na kolanach to by bylo nie bardzo... Jeszcze jakby trafic na grzrczny moment... Ale zwykle broi jak moze po nowych nieznanych pomieszczeniach pobiegać. ..
Lekarz nie kazal robic... A mam nadzieje ze jak nie ma plamien i innych stresujacych objawow to chyba jest ok...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dzis nie dotre na bete... Jestem sama z malym w domu i nie mam go komu podrzucić. .. A chyba pobieranie z dzieckiem na kolanach to by bylo nie bardzo... Jeszcze jakby trafic na grzrczny moment... Ale zwykle broi jak moze po nowych nieznanych pomieszczeniach pobiegać. ..
Lekarz nie kazal robic... A mam nadzieje ze jak nie ma plamien i innych stresujacych objawow to chyba jest ok...
katharina203
Zrobili mi badania...krew mocz...z usg wynika ze serce bije...dali kroplowke...w nocy jeszcze bolalo...a teraz juz na szczescie nie...ja chce do domu...Trzymaj się maleńka .Mam nadzieje że to tylko zwykłe bóle .
Gosiu ty jestes z nedycznych...ile musza trzymać w szpitalu zeby mieli za mnie zaplacone...
lile
husann
3 dniZrobili mi badania...krew mocz...z usg wynika ze serce bije...dali kroplowke...w nocy jeszcze bolalo...a teraz juz na szczescie nie...ja chce do domu...
Gosiu ty jestes z nedycznych...ile musza trzymać w szpitalu zeby mieli za mnie zaplacone...
husann
Katharina mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. ...
O to szkoda ze nie masz komu podrzucic.
Dawaj do mnie ja popilnuje nawet i caly dzien zawsze by bylo weselej
Ewunka
Aaaaa bo nie mam nic mądrego do powiedzeniaEwcia a ty co sie nie odzywasz prawie wogole ??
W pracy nie było mnie 3 tyg a mam wrażenie jakby nie było mnie 3 miesiące. ....
Wiec nie mam czasu by was czytać co godzinę jak kiedyś
No i trochę przygaslam. .... słońce zaszło zima idzie i jakoś tak smutniej.
W środę mam cytologie potem ok 31 trochę krwi musze oddać ( na podstawy ) wyniki i klinika. Dostałam tez wizytę do psychologa bo ponoć po takich niepowodzeniach nic nie jest takie samo. .....i trzeba przygotować się ze nie jest się w tych 40% którym się udaje.
Czekam jeszcze na wizytę u jakiegoś ponoć super znachora od endometriozy.
I tak życie płynie. ...
Ewunka
Chyba 3 dni będziesz pod dobrą opieka i na diecie szpitalnejZrobili mi badania...krew mocz...z usg wynika ze serce bije...dali kroplowke...w nocy jeszcze bolalo...a teraz juz na szczescie nie...ja chce do domu...
reklama
Powodzenia Kobietki &&&
Kath będzie dobrze &&&
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kath będzie dobrze &&&
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: