reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję dziewczyny za informację :) i doradzanie przerazila mnie ta hiperka z waszych opowieści... Myślę że faktem jest to że lekarz chce żebym odpoczela.. Jestem szczupła i mają w sobie 30jajeczek mam brzuch jak balon i dyskomfort... Modlę się żeby pobrane komórki się zaplodnily na dobrej klasy zarodeczki... A jakie witaminy dieta przed crio???
Ja bralam femibion natal 1 + magnez + wit D i po crio dolaczylam 3x1 nospe.
Diety zadnej nie stosowalam i wszystko jadlam na co mialam ochote jak przed i po

reklama
A wlasnie powiedzcie mi kochane czy po teansferze dalej bralyscie witamine D3 akurat mi sie konczy i nie wiem czy warto kupowac? Wiem ze koenzym q10 odstawiamy

Zeby ustrzec sie przed hiperka to pij duzo wody i jedz bialko...nawet pij takie dla sportowcow. Przed crio jedz orzechy brazylijskie a jakies 2-3 dni przed i po transferze swiezego ananasa...ok. 2 plastry...na endometrium poekne wskazane jest czerwone winko...
Kasia ty mowisz ze te bialko tak pomaga przy odchudzaniu. To chyba kupie dla M bo on tyje razem ze mna :D

Hymmm w sumie nic nie mówił o hipersrymulacji... Tylko widziałam na usg mnóstwo pęcherzyków około 30... Ale z drugiej strony miałam teraz scretching endomeyrium i to pójdzie na marne,? ;(
Wiem, ze jak się człowiek nastawi a później znowu trzeba czekać miesiąc to jest okropne. Ale z własnego doświadczenia wiem, ze lepiej jednak odpocząć. Miałam pobrane 24 komórki i przełożony transfer, który okazał się sukcesem, czego i tobie życzę. Organizm odpocznie i z nową silą przyjmie kropka

reklama
Do góry