reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej dziewczyny.czy ktoras z Was adoptowala jajeczko od dawczyni? bo moze mnie czekac najtrudniejsza decyzja w zyciu.wszystko bede wiedziala po 22 pazdziernika.na sama mysl ze moze bede musiala podjac taka dezycje robi mi sie smutno .moj maz jest za ale nie jestem pewna dlatego pytam czy moza ktoras Was ma jakies doswiadczenia w tym temacie
Olivko,my kozystalismy z dawczyni komorek w klinice w Czechach,co chcialabys wiedziec???

Mi lekarz raz skomentowal ze homocysteina jak jest w normie to jest ok. U mnie decydujace bylo bialko c. Homocysteine mam 7 a bialko c 60% i dla lekarza to bylo wazniejsze. Biore clexane 40.
Ja bialka nie robilam
Ale ja jestem homozygota wiec tak czy siak bede brac clexan to juz zapowiedzial lekarz chcial nawet zaryzykowac juz od teraz ale mowi ze obawia sie punkcji ja podtrzymalam to i powiedzialam ze przed punkcja sie nie podejme

A jaka dawke ? Teraz biore 2000
Ale koenzym odstawiam ??
Zalezy jakie masz niedobory. Badalas poziom? Ja bralam 4tys jednostek. W ciazy biore tylko w zestawie witaminowym.

Teraz i tak organizm jej nie wytwarza bo ze slonca ja mozesz pozyskac tylko od kwietnia do konca wrzesnia. Z jedzenia zeby zaprwnic dzienna dawke to nys musiala codziennie na kilogramy jesc ryby i inne produkty, co jest nie mozliwe.

Mysle ze 2tys jednostek powinnas brac jak nic.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry