reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zalezy jakie masz niedobory. Badalas poziom? Ja bralam 4tys jednostek. W ciazy biore tylko w zestawie witaminowym.

Teraz i tak organizm jej nie wytwarza bo ze slonca ja mozesz pozyskac tylko od kwietnia do konca wrzesnia. Z jedzenia zeby zaprwnic dzienna dawke to nys musiala codziennie na kilogramy jesc ryby i inne produkty, co jest nie mozliwe.

Mysle ze 2tys jednostek powinnas brac jak nic.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatni pomiar mam wlasnie z miesiecy gdzie swiecilo slonce dlatego byla norma. Ale poniewaz mam chora tarczyce to biore mimo normy. A teraz jeszcze taka pogoda no i nie oszukujmy sie lato tez nas w tym roku sloncem nie rozpieszczalo :)
Ok czyli zostaje przy tej samej dawce

reklama
Przedostatnie zastrzyki zrobione :) jeszcze tylko jutro i koniec :) coraz blizej mojego szczescia :)
Ale dzisiaj to juz tak mi lewy jajnik daje do wiwatu ze chodzic nie moge bez bolu :) ale dobrze niech rosna zdrowiutkie moje jajeczka :)
Ja ostatni na wywołanie juz za 1.5 h :):)
Trzymaj się, już niedługo juz za momencik ;)
Mnie boli z przerwami,bardziej takie uczucie jakby ciągnęło :(
Ale dam rade :)
Obie damy :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Olivko,my kozystalismy z dawczyni komorek w klinice w Czechach,co chcialabys wiedziec???
Annemarie dziekuje za odpis.chcialabym dowiedziec sie jak dlugo musicie czekac na komorke i jakie badania mialas juz robione bo podejrzewam ze odpada cala stymulacja(skoro moje jajeczka beda zbedne) .mieszkam w uk wiec dla mnie to wazne ile razy bym musiala byc w Polsce bo to wiaze sie z dodatkowymi kosztami a juz tu pare lat sie lecze i sporo kaski poszlo.22 mam wizyte w invimedzie w Gdyni i sporo sie dowiem ale prosilabym o informacje od kogos kto zdecydowal sie na dawczynie.z gory Ci bardzo dziekuje

Ktorego dnia bedziesz miec podawany zarodek? Bedziemy pewnie betowac jakos w podobnym terminie. Ja transfer 26ty i beta po 6 dniach... y licze wlasnie jak pisze i bedziesz pierwsza na pewno ;)
Transfer ja chcem 3 dniowego zarodka ale lekarz tez powiedzial ze bedziemy o tym jeszcze rozmawiac jak beda komorki i plemniki :) obstwaiam sobote
I betowanie po 14 dniach czyli 5 listopad chyba :)

reklama
Do góry