kreatola
Fanka BB :)
Malinuś nie ma jak wsparcie kobiet, ktore rozumieja Twoj problem. Ja dziewczyny jak czytam o wynikach itp to jestem w szoku. Lecze sie w Austrii i nikt mi.nie mowi jaki wynik tego czy tamtego a ja nie pytam bo.nawet nie wiedzialam, ze niektore rzeczy moga byc takie istotne. Calkowicie sie im oddalam. 19 mam.isc na wizyte wraz pewnie z beta a zachcialo sie dzis test ciazowy zrobic i wynik negatywny. troszku sie zasmucilam. Wiem, ze za wczesnie ale wlasnie takie mam przeczucie od poczatku ze nic z tego czekam tylko na okres bo brzuch od poczatku boli jak na.niego. Maz mi dzis powiedzial ze on myslal ze in vitro damy rade 100% od razu. I takie zycie. Wczoraj mialam nieziemski humor poprostu wspanialy dzis na wlasne zyczenie sobie go zepsulam. Ale wydaje mi sie ze w 10dpt powinna chociaz bladziutka kreseczka byc? A tu nic a nic. Pozdrawiam
Ja z Austrią mam to samo... Jak tu czytam, jakie dziewczyny mają wyniki i co mają sprawdzane... Rany. U mnie w tym roku pierwszy raz powiedzieli mi, ile beta wyniosła, a tak to tylko mówili tak / nie. No i w mojej klinice np. nie powtarzają bety, w czasie stymulacji nigdy nie mam badań krwi...
Ale co najważniejsze Katka1234, nie poddawaj się! Mnie też tak dziwnie brzuch bolał.
A jaki test robiłaś, o jakiej czułości? Poza tym z tymi testami to różnie bywa...
Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie i wysyłam pozytywną energię!