reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Joweg - i ja dołączam do dziewczyn trzymających kciuki za Twojego Męża i Ciebie. Nie udzielam się tu zbyt często, ale teraz po prostu musiałam. Mam nadzieję, że macie dużo siły, żeby się z tym wszystkim zmagać!

Roxii, Palau - Co do przyrastania endo - to mi ktoś polecił przed transferem jeść orzechy brazylijskie, tak też zrobiłam ... i się udało.

reklama
Criotransfer nie zależy od dnia cyklu, ale jest uzależniony od owulacji (albo naturalna albo stymulowany). Ja miałam transfer w 6 dobie po owulacji, u mnie to był 25 dc.

hej kochane dziekuje wam za Wsparcie i dobre slowo :) bylismy u tych lekarzy dzis z rana co maz mial robione PET/CT( najlepsze badanie na raka ) dwa miesiace temu pokazywli nam wszystko, maz ma zakalczone przerzuty na plucach ale niemial zadynch aktywnych komorek rakowych, oboejrzeli badania z wtorku tydzien temu i porownali ze niby cos tam uroslo , i na tej podstawie ze uroslo stwierdzili tez ze sa to przerzuty na plucach .... bo jak cos co nie jest aktywne niby uroslo. potem zabralam meza do mojego lekarza od b17 i od medycyny naturalnej i to tak jets ze nawet jak sie raka zabije to on do pewnego momentu produkuje jeszcze nieaktywne komorki rakowe a potem gdy organizm sie zorientuje to to zaczyna wydalac :) wiec pozostajemy na b17 bo jak narazie do tej pory odnosi ona najlepsze skutki w leczeniu raka :)

Joweg, co to jest B17? Nie jestem w Twojej sytuacji i nawet nie wyobrażam sobie co przechodzicie. Osobiście uważam, ze"medycyna" naturalna nie zaszkodzi jeżeli jest ona dodatkiem do głównego leczenia. Oby szybko sie okazało, ze mąż jest jednak juz zdrowy.

nostalgia- bedzie tylko leczenie naturlane :) i nic wiecej :) na chemie nie wyrazamy zgody , nie ma w sumie dowodow na to ze to jest cos zlosliwego a oni kazdemu chca wciskac chemie ..... bo tak najlatwiej nie ???? b17 zwana amygdalin, letril to naturalne lekarstwo na raka , mezowi juz raz zabilo przerzuty na plucach i teraz to dalej nie rosnie tylko nieaktywne komroki sie jeszzce dziela a oni mysla ze to rak sie rozwija a na badniu wyszlo ze niema w tym nic zlosliwego wiec nie wiem czemu oni kazdemu wciskaja chemie ?????

anna_ ja bede miala crio na bezowulacyjnym cyklu. Miala, ktoras tak? Takze jak sie pytalam gina to nie musi byc owu i wydaje mi sie, ze jak pojade w pt do niego na wizyte to bedzie mi kazal juz brac dupka i lutke i w przyszlym tyg crio. Bo jak nie bedzie cialka zoltego to skąś bede musiala miec ten progesteron.... nie znam sie tak sobie to wydedukowalam:)) zaciekawilo mnie to ..moze cos znajde w necie;]:baffled:
joweg to teraz juz mozecie byc spokojniejsi, z mezem:)
Meg do pt nie jest dalego to bede zdawala kolejne relacje:))

anna ja mocno trzymam kciuki i wierzę ze bąbelki wciaż sa z Tobą:tak: Kiedy masz betke???
Matylda dzięki, w takim razie będę jadła i orzechy brazylijskie i pistacje:-p A może to jest tak ze ogólnie orzechy wspomagają przyrost endo?
joweg no to w sumie dobre wieści, bardzo się cieszę i trzymam kciuki za medycynę naturalną i oczywiście za zdrówko męża:-D
Aisha trzymaj się bidulko, życzę duzo siły i zdrówka. Ehh nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić przez co przechodzisz...:sorry: Będzie dobrze, głowa do góry!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny już kiedyś u Was troszkę pisałam, a dokładnie się pytałam o invitro, bo jak się okazuje sama też je będę mieć. Mam 1 konkretną (chyba:baffled::eek:) wizytę na 27stycznia i mam nadzieję, że już ruszymy pełną parą.
Powiedzcie mi moje drogie ile będę od tej daty potrzebowała czasu aż do testowania na 2 kreski??

Do góry