reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

joweg trzymajcie się, to jakaś paranoja że lekarze specjaliści nie potrafią postawić jednoznacznej diagnozy:wściekła/y: Współczuje naprawdę bo wiem że taka niepeność jest najgorsza. Tule i mam nadzieję że to jednak pęcherzyki a nie przerzuty:tak:
miliaa życze szybkiego powrotu do zdrówka i powodzenia na egzaminie;-)
kosik super ze dzidzia rośnie i serduszko bije, a objawy dobrze że ich nie ma oby tak było do konca ciąży:-D
Palu dzięki za podpowiedź, muszę spróbować z tymi pistacjami, jak nie pomogą to napewno nie zaszkodzą;-)

reklama
:-)Joweg
pozytywne nastawienie to połowa sukcesu.
Wierzę że wszystko będzie dobrze! Wiesz jeśli żyjecie w takiej niepewności, może zrób badanie OB?(podwyższone świadczy o stanach zapalnych, jeśli coś się dzieje niedobrego to od razu będziecie wiedzieć)
Nie zadręczaj się, trzymam kciuki!

Joweg mam nadzieję, że szybciutko sie wszystko wyjaśni oczywiście na plus. Wiem co przeżywanie, bo mój facet przechodził chorobę nowotworową. Teraz jest zdrowy, choć tylko na podstawie swoich odczuć. Nie mogę go zmusić na wizytę kontrolna u lekarza. Ostatnio był u lekarza zaraz po chemioterapii. Potem już przez dwa lata nie był u lekarza. A ja nieustannie sie martwię... pozostaje jedynie wiara, że jest tak jak myśli.

Ja dziś zapomniałam siknac do pojemniczka i nie zrobiłam testu, choć coś mam mieszane uczucia :/ martwi mnie to że nic nie czuję, żadnych objawów, tylko powoli zaczyna mnie boli brzuch jak przed @ chyba jednak poczekam do bety.

Joweg ja tez trzymam kciuki za twojego meza i mam nadzieje,ze wszystko wyjasnie sie pozytywnie.Niezla szopke macie tam w Niemczech,chociaz powiem,ze skandynawcy lekarze to tez sa udani hehe.Mi dzien po cesarce robili rentgena,bo im nozyczki zginely :-) Alleluja musieli je niechcaco wyrzucic,bo w moim brzuchu ich nie bylo:szok::-D Teraz sie z tego smieje,ale wtedy to myslalam,ze na zawal walne :-p

Pozdrawiam dziewczynki :tak:

Hej kochane, u mnie sie dzis zaczelo- krwawienie poronne, nie przespana noc, skurcze bardzo bolesne. Duzo leci tej krwi, glowa do tego boli. Mam nadzieje, ze to sie szybko skonczy. Pozdrawiam Was serdecznie, 3mam za kazda kciuki najmocniej jak potrafie!

anna_ to czyli do bety nie bedzie sikancow??:)) chyba jednak sie skusisz;] jak masz testow pod dostatkiem to trzeba je wykorzystac. A popatrz dopiero na niego za pol godziny tak jak dziewczynom tez odrazu nie wyszlo tylko pozniej jak z kosza wyciagnely:)
aisha kiedy chcecie z M zaczac kolejne staranka?

Ostatnia edycja:
Ale ja dziś go w ogóle nie zrobiłam bo siknelam od razu do kibelka i jak skończyłam to sobie przypomnialam, że miałam robić test. A z późniejszego moczu to na bank za wcześnie wiec dziw nic z tego, może jutro :)

Ostatnia edycja:
joweg Naprawdę dziwna sytuacja z Twoim mężem , bo już nie wiem co myśleć wszystko jest dobrze czy źle? Ja osobiście wybrałabym się do kolejnego lekarza i może on potwierdzi którąś z poprzednich diagnoz.
Mimo wszystko trzymam za Was kciuki i wierzę , że to jakieś nieporozumienie. A lekarze w tych klinikach to jakieś barany są !!!!!

anna_ Poczekaj do bety lepiej , bo niepotrzebnie będziesz dzidzię tymi testami stresować.

Aisha_23 Bardzo mi przykro ,że musisz przez to wszystko przechodzić. Cały czas myślami jestem z Tobą i wiem , że w końcu los się do Ciebie uśmiechnie.

kosik Gratuluję fasoleczki , no 1 cm to już sporawa :-)

reklama
palu _Qrcze to pisz co i jak bo jestem strasznie ciekawa. Ja pojadę na wizytę dopiero 31.01. i dopiero obgadamy co i jak ale też myślę że podejdę w lutym. Ogólnie myślałam że crio to jakoś około 14-15dc a tu u Ciebie jeszcze nic. No ale pewnie to wszystko zależy od endo.

joweg -trzymajcie się mocno

Aisha - przykro mi, wiem przez co przechodzisz:(

Kosik
- super

Ostatnia edycja:
Do góry