Ewunka
Fanka BB :)
Chyba Martka tam pochodziła i za 2 mies będzie RysiaGynecentrum znam, słyszałam, ale dzis weszłam i znalazłam ten program z gwarancja 100%. Maja inne ciekawe programy rowniez
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba Martka tam pochodziła i za 2 mies będzie RysiaGynecentrum znam, słyszałam, ale dzis weszłam i znalazłam ten program z gwarancja 100%. Maja inne ciekawe programy rowniez
Widzę się rozgladasz super! !!!Program 2+1 tez jest super
Link do: Program 2+1 - Katowice - gyncentrum.pl
Wysłane z iPhone'a
Marzenko a jak Twoja gula. ? Znikła. ?
Hooope86 przypominam że okres płodny Ci się zaraz zaczyna rano wieczór i w poludnie
Może on Cię kocha. ? Dlatego nie zostawił ha ha haW tygodniu śmigam do ginekologa, po progesteron [emoji12]
Mam takie niskie libido, ze dziwie sie ze maż mnie nie zostawił jeszcze, ale tłumaczy mi, ze to wina progesteronu, i pewnie ma racje [emoji51][emoji106]
Razem w styczniu czy tam lutymEwuniu dziękuję już nie ma śladu po guli.
Plan jest zobaczymy co z tego będzie.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom