reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To jest taka minimalna różnica, że nie musisz sie martwić. Ja jedne wyniki tez mialam lekko podwyższone i nawet lekarz tego nie skomentował

reklama
Roxii wlasnie bylam na wizycie i moje endo ma juz 11mm:) takze w pt mam kolejna wizyte i pewnie pn,wt bede miala crio:)) jupi:)) a tak sie martwilam o endo a jednak uroslo:) moze przez pistacje:)) teraz tylko czekac na maluszki:)) do pt mam jeszcze brac estrofem 3x1, a przez ten tydzien bralam 2x1. takze na cyklu bez owu bede miala.
joweg jestes juz z M po wizycie??
jakos wraca mi powoli nadzieja, ze bedzie ok:))
tak to mnie gin straszyl, ze za pozno na stymulke, a jednak endo uroslo

Roxi kiedy u Ciebie INV?
anna_ czyli liczysz 5dniowe blastusie i te pare dni od crio czyli razem 10? to tak jakbys 5dni po crio robila?
Meg ja jutro bede wiedziala kiedy bede miala crio.Napewno nie na naturalnym. W tym cyklu biore tylko estrofem bo mojego gina nie bylo i dopiero w 8dc poszlam i za pozno na stymulke zobaczymy czy endo mi po nim uroslo, a jak nie to w przyszlym cyklu crio, a stymuluje mnie clo ii fostimonem.Meg uda sie:))
Agniecha musi byc dobrze, to ostatnie podejscie bedzie szczesliwe tylklo musisz wierzyc tak naprawde:))
joweg o ktorej macie z M wizyte? Pisz odrazu co tam. Podoba Ci sie szwagierki dzidzia?:)

to dawaj znać co i jak:)

anna trzymam kciuki żeby się Wam udało :)

Miałam dzisiaj piękny sen :) śniło mi się, że urodziłam bliźniaczki, dwie dziewczynki. Leżały w łóżeczku razem i się do mnie uśmiechały.... Byłam taka szczęśliwa :)))
Jakbym chciała, żeby tak było naprawdę...
Już kilka razy mi się śniło, że mamy dzieci... Czy Wy też tak macie? To chyba od tego myślenia o tym wszystkim...

Andziulek tak myślałam ze to AMH to jest rezerwa jajników ale nie byłam pewna. Ja nie znam swojego wyniku, ale lekarze mówili że jest bardzo dobra, więc jest ok:-) Ja na ivf czekałam 1,5 roku więc też nie krótko, rozważałam ivf w pl ale jednak zdecydowałam poczekać.
Palu to świetnie że endo tak ładnie urosło i ze juz niedługo transfer, trzymam kciuki!!!
A o co chodzi z tymi pistacjami??? one pomagają w przyroście endo??? bo pamietam ze przy inseminacji miałam trochę z tym problem i pomału endo mi przyrastało i lekarze się bali czy nie jest za cienkie na przyjęcie ewentualnego zarodka. Ale po kilku dniach niby było już ok. Ale jeśli te pistacje coś dają to już powinnam zacząć je jesc tak na zapas:confused:
katee mi to barrrrdzo często sie śnią dzieci albo nawet sama ciąża, pamiętam jaka we snie byłam szczęśliwa, ale jak sie obudziłam to takie rozczarowanie...:sorry2: Takze nie jestes sama ja myślę ze to dlatego ze tak duzo się o tym myśli:tak:

Ostatnia edycja:
jestem , nic nie wiadomo 3 kliniki
I- na 100% przerzuty , poroponuja chemie
II- nic niema , tylko pecherzyki plucne , normlane
III- specjalistyczna na pluca :) moze prterzuty albo i nie nei wiemy heheh

reklama
Joweg, to Twoj m nie ma swojego lekarza? Cholera jak 3 kliniki mogą postawić 3 rożne diagnozy. Przecież to nie grypa i czas jest bardzo ważny.
Tule Cię.

Do góry