reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki Drogie. Dziękuję że pytacie. Beta < 0,1 wiecie, co to oznacza. Lekarz kazał odstawić leki. Wczoraj płakałam całą noc, bo to czułam. Dzisiaj już tylko bezbrzeżny smutek mi towarzyszy. Moja nadzieja umarła. Ale jestem całym sercem z tymi, które walczą i pragną i znów walczą.
Kochanie tak mi przykro :( tule mocno
Powiedz masz mrozaki ?

reklama
Dziewczynki Drogie. Dziękuję że pytacie. Beta < 0,1 wiecie, co to oznacza. Lekarz kazał odstawić leki. Wczoraj płakałam całą noc, bo to czułam. Dzisiaj już tylko bezbrzeżny smutek mi towarzyszy. Moja nadzieja umarła. Ale jestem całym sercem z tymi, które walczą i pragną i znów walczą.
Doskonale wiem co czujesz, bo 3 miesiące temu przechodziłam to samo. Wiem, że teraz jest ciężko, ale niedługo będzie lepiej. Znowu wróci nadzieja i chęć do dalszego działania, bo my jesteśmy dzielne dziewczyny i się nie poddamy nigdy :)

Bardzo mi przykro...tule kochana...

Blastka, bardzo mi przykro. Wiem co czujesz.

Fragmin na receptę ale acard juz nie

Najlepiej zrob badania na krzepliwosc i skonsultuj z lekarzem.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapytam we środę, ale pewnie oczy zrobi na mnie 'doktor' w tutejszej przychodni [emoji15]. Póki co profilaktycznie bede zapodawac sobie witaminke C jaka posiadam w domu.

Blastka, bardzo współczuje, tule i ... nie wiem co jeszcze moge powiedzieć...
Ktore to było podejście ?
Masz mrozaki? [emoji27]

Hoope, brzuch jak na okres bolał mnie chyba z 10 razy, przysięgam, ze były to identyczne bóle jak w najgorszy dzien każdego miesiąca, póki co okresu nie mam od prawie dwoch miesięcy, wiec prosze Cie nie sugeruj sie tym. Ta plamka na papierze tez nie przesadza o niczym na 100%. Daj jutro znać jak tylko bedziesz cos wiedziała, bo kciuków nie puszcZe do tej pory. [emoji110]

Dziewczyny, Marzenia sie spełniają... moje największe śpi obok i mimo iż nie starałam sie o Niego tak jak teraz , to tyle przeszło jego malutkie ciałko, byliśmy naprawdę na granicy... a teraz śmieje sie, płacze i łobuzuje każdego dnia ... każdego dnia tuli mnie swoimi małymi rączkami , a ja każdego dnia mowie mu, ze marzenia sie spełniają ( i ze On jest jednym z nich) trzeba tylko w to wierzyć i nie poddawać sie i robić ile sie da zeby sie spełniły. Was tez przytula kiedyś takie dwie małe rączki, albo nawet cztery... albo wiecej , a co?! No i mnie tez! Bo ja zawsze marzyłam, zeby takich osobników mieć kilkoro! Tylko jak teraz mam zadyszkę po przejściu nieraz kilkudziesięciu metrów , to sobie mysle jak ja bym dała radę przy takiej gromadce ... [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :-p
Życzę udanego dnia. Na szczęście to już piątunio i weekend. Choć dla mnie pod znakiem ciężkiej pracy bo wymyśliłam sobie remont. W razie jak by się udało w październiku in vitro,przyda się dodatkowy pokoik :D a że męża nie ma muszę tacie pomagać ja jako pomocnik majstra. :rofl:

Do góry