reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nikomu nie zazdroszcze, cieszę sie każda ciąża o której sie dowiaduje, patrzę na matki z dziećmi i w sercu myśle "kiedys i ja bede szczęśliwa mama, mojemu dziecku nigdy niczego nie zabraknie"
Ale znam przypadki co "raz użyły" i dziecko maja. To boli, to boli najbardziej- ta ciężka droga

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hooope, nie poddawaj się, nie wolno...

Dziewczynki Drogie. Dziękuję że pytacie. Beta < 0,1 wiecie, co to oznacza. Lekarz kazał odstawić leki. Wczoraj płakałam całą noc, bo to czułam. Dzisiaj już tylko bezbrzeżny smutek mi towarzyszy. Moja nadzieja umarła. Ale jestem całym sercem z tymi, które walczą i pragną i znów walczą.

Dziewczynki Drogie. Dziękuję że pytacie. Beta < 0,1 wiecie, co to oznacza. Lekarz kazał odstawić leki. Wczoraj płakałam całą noc, bo to czułam. Dzisiaj już tylko bezbrzeżny smutek mi towarzyszy. Moja nadzieja umarła. Ale jestem całym sercem z tymi, które walczą i pragną i znów walczą.
:(:(

Cholera!
Ja jutro jadę na bete.
Ale wiesz co czuje

Trzymaj sie Kochana
Co dalej? Jakie plany ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry