reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Blastka strasznie mi przykro :(
Pamiętam to parszywe uczucie po takiej becie :(
Nie poddawaj się, na pewno się w końcu uda!
Trzymam dziś kciuki za Was dziewczyny :) udanych transferów i betowania :)
To będzie dobry dzień :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powodzenia na transferach niech kropki zostana z Wami na zawsze

Hooppe jakos nie moge uwierzyc w Twoje niepowodzenie , Bedzie dobrze mysl pozytywnie

Ja jestem dzis 5 dzien po transferze , luteina niestety lekko podbarwiona na braz -znam to u mnie to zly znak ale nie przestaje wierzyc

Przyjemnosci zycze

Dziewczyny powodzenia na transferach niech kropki zostana z Wami na zawsze

Hooppe jakos nie moge uwierzyc w Twoje niepowodzenie , Bedzie dobrze mysl pozytywnie

Ja jestem dzis 5 dzien po transferze , luteina niestety lekko podbarwiona na braz -znam to u mnie to zly znak ale nie przestaje wierzyc

Przyjemnosci zycze

Słyszałam tu o przypadkach gdzie luteina była zabarwiona.

Btw... tak samo jak słyszałam o przypadkach z bólami jak na okres.
Jakos nigdy człowiek nie moze uwierzyć w siebie a w innych wierzy mocno i z całych sił.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bez plamienie, czysto, sucho.
Podbrzusze boli nadal [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też powoli zaczyna się bek :(
Od wczoraj planie na brązowo po kropelce. ...
Dziś z rana również ciemny brąz. ....
Mimo że Kate _07 mowie ze to może być implementacjne .Ale ja jakoś tego nie czuje .......
Wciąż modlę się o cud by ten 1 embrionek był zuch nad zuchy .
Ale ........

Hooope &&&&&&x100 Wierzę, że będzie dobrze. Ema i Kaczorek trzymam kciuki i zaciskam jak dzika. Pytałyście o mnie. Mam jednego mrozaczka, więc pewnie podejdę do crio jakoś niedługo. Życzę wszystkim pięknego dnia i dziękuję za dobre słowa. To był pierwszy raz i mam póki co mętlik w głowie, bo przecież miało się udać ... Ściskam.

reklama
U mnie też powoli zaczyna się bek :(
Od wczoraj planie na brązowo po kropelce. ...
Dziś z rana również ciemny brąz. ....
Mimo że Kate _07 mowie ze to może być implementacjne .Ale ja jakoś tego nie czuje .......
Wciąż modlę się o cud by ten 1 embrionek był zuch nad zuchy .
Ale ........
Ewcia,spokojnie Kochana
Z tego co dziewczyny pisały, w większości takich przypadków to był dobry znak :)
Będzie Zych! !,już jest :)
Zobacz,po tylu próbach został się On jeden :) no to musi być ten, zesz.... :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry