reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To powiedzcie dziewczyny co tam gadają, bo ja biedny zuczek na przystanku na basen. Wali grad i w ogole...
wywiad był z Klawiterem, który wskazywał na ochronę zarodków, które powinny mieć takie same prawa jak pary, które się o nie starają no i kobieta może przecież podchodzić do procedury co miesiąc...
Z tego co mówił to ma poparcie posłów Kukiza, kilku posłów PSL, ale o ile dobrze pamiętam nie wspomniał o Pis chyba

reklama
Trochę sie zasmuciłam... otóż po transferze, pani dr powiedziała ze moj zarodek był w późnym stadium Moruli. "Prawie blastocyty" podany w 5 dniu.
[emoji22]
Co Wy na to?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hooope tez mialam taki zarodek. Nie zalamuj sie jest szansa pozne stadium moruli moze szybko u ciebie przeksztalcic sie w blastke. Sa przypadki ze z morulki tez sa ciaze. Staraj sie dalej tryskac swoim optymizmem mow do brzuszka i czekaj szczesliwie na bete :)

wywiad był z Klawiterem, który wskazywał na ochronę zarodków, które powinny mieć takie same prawa jak pary, które się o nie starają no i kobieta może przecież podchodzić do procedury co miesiąc...
Z tego co mówił to ma poparcie posłów Kukiza, kilku posłów PSL, ale o ile dobrze pamiętam nie wspomniał o Pis chyba
Dokladnie tez to slyszalam ze pis sie pod tym nie podpisuje jak na razie

Chyba powinni mnie uspac do Bety, jak śpiąca królewnę. Maż pózniej powinen podejść "kochanie pobrałem ci krew jak Ty spałaś, beta jak marzenie" [emoji28][emoji28] [emoji28] zwariuje. Mam duzo ksiazek, siedzę w domu, pełen relaks ale jednak gdzies tak z tylu siedzi temat [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ta nasza glowa niestety caly czas gdzies w glebi przewija zle mysli ale wyluzuj czytaj ogladaj komedie jakies wciagajace seriale. Mi pomagaly koloroeanki dla doroslych na oderwanie mysli :)

Wtrące się. Jak najbardziej nie jest to typowo pomysł PiS. Ale Pan Klawitter jest posłem niezrzeszonym związanym z PiS. Dwa partia ta wysyła i wciska swoich ludzi wszędzie. Trzy Pan Kukiz nie ukrywa swojej przynależności.
Jeśli o samą partie chodzi... no cóż nie widzę żadnego dobrego działania. Są podobnie żałośni jak ich poprzednicy.

Trzymamy kciuki za udany transfer piekne widoki i dobre wiadomosci po badaniu
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*

Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete :):tak::tak:
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa :tak::tak::tak:
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
  • Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
  • Trzymamy kciuki za synka agatek28 oby szybciutko nabieral sil

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

21:husan- badania prenatalne
21:Marley - usg pecherzykowo- serduszkowe
21:Hooope86- transfer

22:Dragonfly79 - usg serduszkowe
22:malutkikaczorek - wizyta przed crio
22:Gosia321 -wizyta u gin
22:jaskolcia- histeroskopia
23: butterfly - wizyta serduszkowa
24:ema51 - wizyta kontrolna przed crio

Październik
3: Ewunka - betowanie 1
3:rybka14 - badania prenatalne
5:katherina - wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
21:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę

gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Kasik99- rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D8-)
♡♡♡♡♡[/QUOTE]

reklama
Wtrące się. Jak najbardziej nie jest to typowo pomysł PiS. Ale Pan Klawitter jest posłem niezrzeszonym związanym z PiS. Dwa partia ta wysyła i wciska swoich ludzi wszędzie. Trzy Pan Kukiz nie ukrywa swojej przynależności.
Jeśli o samą partie chodzi... no cóż nie widzę żadnego dobrego działania. Są podobnie żałośni jak ich poprzednicy.
Masz racje ale niestety prawda jest taka ze u nas politycy raz sa politykami platformy raz pisu albo psl albo tez tworza inna partie zeby tylko istniec i ladowac sobie kieszenie
Wiec roznie moze byc miejmy nadzieje ze ustawa nie przejdzie

Do góry