Ewunka
Fanka BB :)
Juz wstałam sypiam teraz 16 h dziennie normalnie 6.Ten progesteron tak mnie lulaEwunka juz???...dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz wstałam sypiam teraz 16 h dziennie normalnie 6.Ten progesteron tak mnie lulaEwunka juz???...dobranoc
To dzien dobryJuz wstałam sypiam teraz 16 h dziennie normalnie 6.Ten progesteron tak mnie lula
Masz racje kochana dla kazdej z nas tu na forum nadejdzie taki dzien ze bedziemy szczesliwie zaciazonymi mamusiami :*Gosiu dziekuje. Tobie i jak kazdej innej dziewczynie zycze takiego jednego i walecznego. Wierze ze i ty niedlugo wstawisz nam takie usg
No widzisz i jak chcesz pracoeacJuz wstałam sypiam teraz 16 h dziennie normalnie 6.Ten progesteron tak mnie lula
Hooope tez mialam taki zarodek. Nie zalamuj sie jest szansa pozne stadium moruli moze szybko u ciebie przeksztalcic sie w blastke. Sa przypadki ze z morulki tez sa ciaze. Staraj sie dalej tryskac swoim optymizmem mow do brzuszka i czekaj szczesliwie na bete
Dzień dobry .To dzien dobry
A skąd ja miałam wiedzieć że tak mi prąd będzie odcinaćNo widzisz i jak chcesz pracoeac
Myślałam że te ferie są w grudniu. ....Ewunia mnie już spanie łamie bo po 5 wstałam:/
Dziewczyny brzuch mnie zaczął boleć na wiadomośc o tej ustawie. Chyba coraz bardziej dochodzi do mnie ze nie zostaniemy rodzicami .... Jeszcze po cichu liczę żeby do lutego nic się nie zmieniło ale slabo to widzę.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom