reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Normalnie płakać mi sie chce jak słyszę takie wywody. Oni nie maja pojecia o czym mówią. Nie maja pojecia o stymulacjach i o kosztach jakie kobieta ponosi, o kosztach fizycznych i psychicznych, o kasie nie wspominając.
Boshe, jak to możliwe?!
Zatkało go jak redaktor dał mu wybór matka czy zarodki...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A bo nie było o czym pisać wole słac pozytywna energię :) W takim stanie nie mogę wrócić do pracy podrazniona zgniewana torbiel to całkowity zakaz dźwignia ( rolet w domu mi nie pozwalają podnosić ) Ja nie jestem za zwolnieniem w razie czego na wyrost ale jeśli są wskazania a takie właśnie mam to siedzę na zwolnieniu )
Strasznie jestem zmęczona i senna po tym progesteronie.
No i dobrze siedz i odpoczywaj :) jak masz nadmiar energii to gotuj maluj pokoj dla kropka i ci tam jeszcze wymyslisz :)

Ewunka, to miałaś przygody. Dobrze, że już lepiej. Niezły ten twój mąż

Dziewczyny, jak to jest. Stymulację się zaczyna od okresu? Od 1dc zaczyna się procedurę? Jeśli tak, to nie ma opcji, żeby zacząć od pażdziernika bo badanie AMP 2 tygodnie a chlamydie 2-3 tygodnie, muszę czekać na listopad. Aż się boję włączyć wiadomości. Wyliczyłam sobie, że jak by ta ustawa przeszła po najszybszej możliwej linii, to najwcześniej weszła by w życie jakoś w grudniu.
Hmm ja tez czekam na chlamydie jeszcze 2 tygodnie a jutro ide na wizyte ktora rozpocznie zastrzyki na wyciszenie. Lekarze zawsze moga sciemnic cos w dokumentacji :)

Ja juz ze swoim szczęściem [emoji173]️ zostań ze mną juz na zawsze kochanie.
Miałam Cie jednego. Ale dorodnego, reszta rozwijała sie nie prawidłowo. Ty bedziesz Naszym szczęściem [emoji173]️

Hooope trzymam kciuki to ten jeden jedyny piekny ktory zostanie z mamusia 9 miesiecy

Popieram wiele inicjatyw PiS, i ani nie czuję się głupia, ani nie jestem pisiorem.
Życzę nieco więcej życzliwości wobec innych ludzi, tym bardziej będąc w stanie błogosławionym.

Kochana ja tez wiele rzeczy jakie pis zrobil popieram. Ale ustawa antyaborcyjna i anty in vitro to juz przesada miejmy nadzieje ze nie wszyscy w tej parti sa idiotami i obala projekt. Plus tego jest taki ze projekt nie zostal przedstawiony przez pis tylko przez Klawitiera i Kukiza i jakas tam organizacje lolol nie pamietam :D i pisowcy mimo wszystko nie popra tego projektu

Poszukajcie sobie w necie wypowiedzi prof Debskiego na temat ustawy antyaborcyjnej bardzo madre jego slowa. Nie moge wrzucic bo siedze na telefonie ale kolezanki ktore majanie na fb moga zobaczyc film na moim profilu.

reklama
Hoope
Kocykuj sobie grzecznie :)

Ewelina 86
Czemu myślisz, ze wejdzie na pewno? W takiej formie? Ja mam jeszcze trochę nadziei... Przecież to jest ciemnogród.

AniaCh
Na pewno nie działa wstecz. Oni nie zabraniają zreszta używać mrozaczkow. Zabraniają mrozić. I nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale dozwolone było by chyba tylko zapłodnienie jednego oocytu...
Ja tez musle ze jednak tak pojebany pis nie jest zeby ustawa przeszla

Do góry