Ewunka
Fanka BB :)
Jasna cholera. ....Ewuniu u mnie zaczynają się od 1 lutego. W świąteczne ferie pewnie bym mało załatwiła a poza tym @ pod koniec miesiąca przychodzi.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasna cholera. ....Ewuniu u mnie zaczynają się od 1 lutego. W świąteczne ferie pewnie bym mało załatwiła a poza tym @ pod koniec miesiąca przychodzi.
Moja Morulka na monitorze naprawdę była piękna, taka "mięsista" jak to Pani Doktor powiedziała. Oby zrobiła sie z niej dorodna Blastka.
Nadzieja umiera ostatnia, juz i tak daleko zaszlam. Nigdy nie śniłam o takim etapie [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to przez przypadek zaraz cofne. Papucie zarabisteA skąd ja miałam wiedzieć że tak mi prąd będzie odcinać
Gosia nie podobały Ci się moje papciochy. ? Dałaś mi nie lubię
Kochana uwierz w swojego kropka. U mnie blastka powstala dopiero 7-go dnia.
Co było. ?
Może nie wejdzie w życie tak szybko. ....Dokładnie :/ a co najgorsze takich kobiet jak ja jest tysiące
Co było. ?
Bo ja top szef oglądałam