A gdzie tam, czas dopiero w grudniu Czekam na swoją lekarkę do poniedziałku, wcześniej nikt mnie nawet dotknąć nie chce :/A to już czas. ? Kiedy jest termin. ?
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
No to co ta Rysia. ... w dupe od cioci chce dostać. ?A gdzie tam, czas dopiero w grudniu Czekam na swoją lekarkę do poniedziałku, wcześniej nikt mnie nawet dotknąć nie chce :/
Niech grzecznie tam siedzi przynajmniej do Mikołaja
Buziak.
Lez tam spokojnie i szybkiego powrotu do domu ( bo przecież trzeba mi ten obiad zrobić z 2 ziemniaków )
butterfly1331
Moderator
Marta, a gdzie leżysz? W którym szpitalu? Moja bratowa wczoraj wylądowała w 2 w Sosnowcu i mam wrażenie, że opieka pozostawia tam wiele do życzenia, a już zwłaszcza jej lekarka prowadząca. Chociaż sam szpital bardzo ładny, sale komfortowe, czysto.A gdzie tam, czas dopiero w grudniu Czekam na swoją lekarkę do poniedziałku, wcześniej nikt mnie nawet dotknąć nie chce :/
Szybkiego powrotu do domu!
No właśnie chyba chce bo chce matkę wykończyć chybaNo to co ta Rysia. ... w dupe od cioci chce dostać. ?
Niech grzecznie tam siedzi przynajmniej do Mikołaja
Buziak.
Lez tam spokojnie i szybkiego powrotu do domu ( bo przecież trzeba mi ten obiad zrobić z 2 ziemniaków )
Pamietam o tych ziemniakach ;*
butterfly1331
Moderator
Ewcia, jak nastrój? Mocno trzymamy za Ciebie kciuki! Te malutkie chyba dopiero będą się wykształcać, ale też wysyłają dużo ciepłych myśli do e- cioci :-*
Ja od wczoraj mam mega wkur:-\ Okazało się, że moja mama zaczęła się chwalić rodzinie, że będzie babcią. Tata powiedział swojej mamie. Prosiliśmy, żeby do końca października nikomu nie mówić, nie zrozumieli :-\ Jestem wściekła. Sama jeszcze boję się cieszyć, a mama to już rozgłasza. Nigdy więcej jej nic nie powiem :-\
Ja od wczoraj mam mega wkur:-\ Okazało się, że moja mama zaczęła się chwalić rodzinie, że będzie babcią. Tata powiedział swojej mamie. Prosiliśmy, żeby do końca października nikomu nie mówić, nie zrozumieli :-\ Jestem wściekła. Sama jeszcze boję się cieszyć, a mama to już rozgłasza. Nigdy więcej jej nic nie powiem :-\
Ja w Tychach. Ale tez widzisz leżę 4 dzień i zero badań, mam po prostu czekać na dyżur swojej lekarki :/Marta, a gdzie leżysz? W którym szpitalu? Moja bratowa wczoraj wylądowała w 2 w Sosnowcu i mam wrażenie, że opieka pozostawia tam wiele do życzenia, a już zwłaszcza jej lekarka prowadząca. Chociaż sam szpital bardzo ładny, sale komfortowe, czysto.
Szybkiego powrotu do domu!
Ewunka
Fanka BB :)
To co ona niepoważna. ......No właśnie chyba chce bo chce matkę wykończyć chyba
Pamietam o tych ziemniakach ;*
obym pasiora nie musiała ściągać bo mi spodnie zlecą
butterfly1331
Moderator
Fantastycznie :-\ W takim razie dużo cierpliwości i oby ten dyżur nadszedł jak najszybciejJa w Tychach. Ale tez widzisz leżę 4 dzień i zero badań, mam po prostu czekać na dyżur swojej lekarki :/
reklama
To chyba dla nich taka radość, ze nie potrafią utrzymać języka za zębami. Ja rozmawialam z mamą , sama powiedziala, ze jeszcze za wczesnie żeby komuś mówić, po czym na drugi dzień dzwoni do mnie bratowa z gratulacjami, bo mama była na kawie i oczywiscie sie pochwaliła bratowa ją usprawiedliwiała, ze mama tak się cieszyła, ze to pewnie dlatego sie wygadała. Ale wiem, ze to wkurzająceEwcia, jak nastrój? Mocno trzymamy za Ciebie kciuki! Te malutkie chyba dopiero będą się wykształcać, ale też wysyłają dużo ciepłych myśli do e- cioci :-*
Podziel się: