reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ewcia, jak nastrój? Mocno trzymamy za Ciebie kciuki! Te malutkie chyba dopiero będą się wykształcać, ale też wysyłają dużo ciepłych myśli do e- cioci :-*

Ja od wczoraj mam mega wkur:-\ Okazało się, że moja mama zaczęła się chwalić rodzinie, że będzie babcią. Tata powiedział swojej mamie. Prosiliśmy, żeby do końca października nikomu nie mówić, nie zrozumieli :-\ Jestem wściekła. Sama jeszcze boję się cieszyć, a mama to już rozgłasza. Nigdy więcej jej nic nie powiem :-\
Kochana wiem co czujesz, bo ja tak miałam z teściową. Całej swojej rodzinie powiedziała, a jeszcze przed wizytą serduszkową było

reklama
Dzień dobry wszystkim

Mam pewien problem. Jak dziś byłam na wizycie u dr to nie mialam jeszcze wyniku estradiolu. Później się pojawił jak byłam już w domu i wynik jest wysoki i nie wiem co mam robić. We wtorek było 1600 a dziś już 3548 a norma dla pierwszego trymestru to 3243. Pomimo że nie było wszystkich wyników dr kazała zostawić leki bez zmian czyli estrofem 3x1 . ,Czy zmniejszyć dawkę estrofem czy zostawić bez zmian i czekać do 26.09 na kolejną wizyte. Może być taki wysoki wynik i nic złego nie będzie. Co robić :(

Pojawiam pytanie bo nikt mi nic nie odpisał

QUOTE="katharina203, post: 14352095, member: 163113"]Progesteron bedzie po 14 godz a beta slabo przyrosla z 14700 na 21550...[/QUOTE]Ja się nie znam ale dla mnie przyrasta to dobrze mówiły ci dziewczyny ze po 6 tys zwalnia nie denerwuj się gorzej by było jakby spadała

Dziewczęta dziękuję dziękuję dziękuję .
Właśnie dzwonili .
Jutro być może będę musiała na trawie domalowac kwiatki . To ta 1 na milion znalazłam ją . Dojrzała śliczna malutka zapłodnienia się jest transfer . Jutro 11.30 będzie juz z mamusia .
Moja moja moja :) dzielna jak mamusia .
Ja wiem ze to dopiero początek drogi do sukcesu ale dla mnie to MEGA sukces :)
Proszę o ciepłe myśli tańce i wierzace osoby o modlitwę :)

Właśnie dzwonili .
Jutro być może będę musiała na trawie domalowac kwiatki . To ta 1 na milion znalazłam ją . Dojrzała śliczna malutka zapłodnienia się jest transfer . Jutro 11.30 będzie juz z mamusia .
Boze nawet nie wiesz jak sie ciesze...

Właśnie dzwonili .

Ewcia pierwsze co to lzy mi polecialy ze szczescia tak bardzo sie ciesze. Mowilam ci ze bedzie ta jedyna i dzielna jak moja

reklama
Do góry