reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kasiu, mi dwóch lekarzy powiedziało dokładnie to, co pisze Kate. Progesteron jest sprawą drugorzędną, a bety się już nie bada na tym etapie. Na początku najważniejszy jest przyrost bety, potem pęcherzyk i tylko USG da obraz tego, czy ciąża rozwija się prawidłowo. Dlatego zdecydowałam, że na betę już nie pójdę. Stres w niczym nie pomaga, Ty teraz potrzebujesz spokoju. A lekarka kolejny raz udowadnia, że brak jej profesjonalizmu. Z fusów wróżą wróżki, a nie kompetentni lekarze (coś jak ten od Ewunki, gdy poszła z torbielą:-/). Zmień tego lekarza. Szkoda zdrowia.

Ewcia, zaraz zbieram się spać, a jutro, gdy wstanę, to będziesz już pewnie na sali, więc teraz życzę Ci co najmniej trzech pięknych jajek (w razie czego z brakiem trzeciego cycka sobie poradzisz ;)). Ten spokój, to bardzo dobry znak. Pamiętaj o wizualizacji bliźniaków / trojaczków leżąc tam i czekając na narkozę :-*

Marzen, myślę, że zanim ustawa wejdzie w życie, to jeszcze trochę minie. Ale jeśli fizycznie, psychicznie i finansowo dacie radę podejść teraz, to nie czekaj. Warto walczyć o swoje szczęście :) Mi udało się ustawiać wizyty na popołudnia. 2 h wcześniej miałam badania krwi, a potem wizyty. Hormonów nie musisz badać z samego rana. Może da się to jakoś zorganizować? :)

powiedzcie gdzie warto jechać na 4 dni w góry (okolice Wroclawia) żeby można było pospacerować i spędzić przyjemny długi weekend z mężem i 3,5 letnia córka i gdzie są jakieś atrakcje dla całej rodziny i dla dzieci żeby wyjazd nie był nudny jak flaki z olejem?
Chciałabym zrobić prezent dla męża i pobyć z nim i z córką i odnowić relacje (chciałabym wyjechać po transferze; w przerwie kiedy będę czekała na betę,co o tym myślicie?
Karpacz polecam... Przy okazji park miniatur w kowarach, miasteczko westernowe jest tez gdzies blisko....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

To ze zostały morulami, to może oznaczać kiepski materiał genetyczny ojca. Tym bardziej ze rozwijaly sie książkowo do 3 doby.
Dzieki czyli jednak utwierdzilas mnie w tym co na poczatku po nieudanym transferze powiedzial lekarz. Czyli jednak musze dazyc do tego zeby zrobili nam imsi zamiast icis

Wyniki takie w przyblizeniu
195
450
1130
4000
9000
14700
Czyli juz 6 razy co 48h. To jest moj 21dpt
Tak jak mowia dziewczyny nie stresuj sie po 6tys beta jest niemiarodajna. Czekaj spokojnie do usg na ktorym zobaczysz serduszko :)
Ja na twoim miejscu juz bym nie robila bety jak twoja lekarka chce ja dalej sprawdzac to niech se namaluje :p
Niepotrzebnie cie tylko stresuje a ty denereujesz swego kropka :)

Ostatnia edycja:
Trzymamy kciuki za obfite w piekne komoreczki punkcje, bete na wysokosciach, piekne widoki i dzwieki na wizycie i duze jajca
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*

Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete :):tak::tak:
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa :tak::tak::tak:
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
  • Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
  • Trzymamy kciuki za synka agatek28 oby szybciutko nabieral sil

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

16:kilosierra- betowanie
16:Drygonfly - wizyta serduszkowa
16:Ewunka - punkcja
16:Hooope86-punkcja
16:shaggy - wizyta w trakcie stymulacji

19:rybka14- wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
19: katherina - usg serduszkowe
19: zosia87- usg serduszkowe
19:shaggy - punkcja
21:husan- badania prenatalne
21:Marley - usg pecherzykowo- serduszkowe
22:Dragonfly79 - usg serduszkowe
22:malutkikaczorek - wizyta przed crio
22:wizyta u gin
23: butterfly - wizyta serduszkowa
24:ema51 - wizyta kontrolna przed crio
26:rybka14 badania prenatalne
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Jaskolcia -histeroskopia
Kasik99- rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D8-)
♡♡♡♡♡

reklama
Ewcia, Hooope to jest wasz dzien powodzenia :)

Ewa zatanczylam juz za twoje blizniaki a jak wstane rano to zatancze za jeszcze jedno do pelnej liczby hehe 3 stymulacja rowna die trojaczki :)

Do góry