reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kath jak się dziś czujesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakby mnie walec przejechal...zrobie jeszcze ta bete w sobote ale powiem szczerze ze nikt nie musi tak czesto jak ja i ogromnie mnie i moja rodzine stresuja te wyniki...juz bym chciala to usg...a w poniedzialek przed wizyta ta juz raczej nie zrobie...brzuch mnie tylko caly czas boli bo wiecznie sie martwie i analizuje i zla jestem przez to na siebie...

reklama
Dzień dobry :) Kochane to wasz dzień trzymam kciuki za jajeczka na pewno będą piękne dzieci z nich; ) Pięknych widoków serduszka i wysokiej bety :) To będzie piękny dzień :) Powodzenia :)

Katharina203 ja bym też nie robiła juz bety i zmieniła lekarza ( przypomnij mi proszę gdzie się leczysz i u kogo ?) tak jak mówią dziewczyny to jakaś lekarka z kosmosu teraz ważne jest usg i ono pokaże piękne bijące mocne serduszko spróbuj uumówić się do innego lekarza bo się wykończysz a nerwy w ciąży są nie wskazane ani dla Ciebie ani dla maluszka

Jakby mnie walec przejechal...zrobie jeszcze ta bete w sobote ale powiem szczerze ze nikt nie musi tak czesto jak ja i ogromnie mnie i moja rodzine stresuja te wyniki...juz bym chciala to usg...a w poniedzialek przed wizyta ta juz raczej nie zrobie...brzuch mnie tylko caly czas boli bo wiecznie sie martwie i analizuje i zla jestem przez to na siebie...

Łatwo doradzić nie denerwuj się, ale wszystkie doskonale wiemy ile kosztuje nas walka o każdą pozytywną informację.
Kasiu, oddychaj głęboko i myśl pozytywnie. Kate07 i Lile miały dla Ciebie dobre informacje i tego się trzymaj.
Przesyłam buziaki :-)

Katharina203 ja bym też nie robiła juz bety i zmieniła lekarza ( przypomnij mi proszę gdzie się leczysz i u kogo ?) tak jak mówią dziewczyny to jakaś lekarka z kosmosu teraz ważne jest usg i ono pokaże piękne bijące mocne serduszko spróbuj uumówić się do innego lekarza bo się wykończysz a nerwy w ciąży są nie wskazane ani dla Ciebie ani dla maluszka
Problem jest taki ze ten co mi robil in vitro to w bydgoszczy gdzie mieszkam wspolpracuje tylko z nia. Czytalam setki opinii i nie ma tu dobrego lekarza i boje sie spiecia z tym gin jak zrezygnuje z tej baby. Ten wynik w sobote (bo juz jestem umowiona na pobranie krwi bo tu gdzie jestem teraz w szpitalu zrobia w laboratorium prywatnie wynik ale nie pobiora krwi i trzeba samemu ja dostarczyc. Na IP tez nie chca pobrac) no i zrobie to badanie i wepchne jej w poniedzialek w ryj...

Łatwo doradzić nie denerwuj się, ale wszystkie doskonale wiemy ile kosztuje nas walka o każdą pozytywną informację.
Kasiu, oddychaj głęboko i myśl pozytywnie. Kate07 i Lile miały dla Ciebie dobre informacje i tego się trzymaj.
Przesyłam buziaki :-)

Tak caly czas mysle o tym ze beta po 6000 zwalnia...nie wiem skad ta wiadomosc jest ale o niej caly czas mysle...

Dzien dobry ☺ Dziewczyny to jest wasz dzien ☺ Ewcia i Hooope ✊✊✊ za najlepsze jajca bo jak wiecie ze nie ilosc ale jakosc sie liczy.
Dziewczyny pieknych wdokow na wizytach i wysokej bety.

Ewcia tany tany z nozki na nozke wykonane.

reklama
Rybka zapommialam ci napisac ze lezala ze mna dziewczyna ktora jest w ciazy bliznaczej i tez jednojajowe. Mowila ze w 7t widziala tylko jedno serduszko a w 9t zobaczyla drugie.

Do góry