reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry .
Yyy znów jestem pierwsza :laugh2:
powodzenia dziewczęta
Marzenka tez myślę że ta ustawa nie wejdzie tak szybko (ale niestety przejdzie )
Ta klinika musi mieć jakieś wizyty popołudniowe .? Chyba nie są czynne do 14:szok:
Kasiu daj spokój juz z tą beta Twój lekarz jest identyczny jak ten mój z Pl co bez usg stwierdził że mnie boli i przyjdzie. ...popatrzył mi w oczy i gotowe. ... Twoja mniej więcej ten sam poziom ....
Hoooope ✊ bądź dzielna ☺
shagy :biggrin2: pięknych jajeczek
Kilosiera za wysoką ✊
Rygonfly za serduszko

Jestem głodna :zawstydzona/y: A tu jeść nie wolno .
W pracy wzięłam wolne na dziś i na poniedziałek (na transfer )
Ahhhhh
Dziękuję za kciuki i tańce dziewczęta

reklama
Cześć dziewczyny!

Zapowiada się dzień pełen wrażeń! Życzę Wam i sobie samych pozytywnych informacji! Udanych punkcji, podglądów i oczywiście bijącego serduszka! Niech ten dzień i weekend bedą szczęśliwe :-)[emoji110][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Obecna!
Dzis mamy dziewczynki duzo w kalendarzu, wiec dzień pełen emocji [emoji110][emoji110][emoji110]
Ewunka trzymaj sie, jedziemy dzis w tym samym pociągu [emoji110] duzo jajek [emoji173]️
Shagy kciuki sa [emoji110][emoji110][emoji110]
Kilosiera z Toba myślami jestem od dawna, czuje ze bedzie super [emoji106][emoji110]
Rygonfly niech bijące serduszko bedzie muzyka dla Twojego ucha [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tany tany odtanczone za jajcobranie Ewci i Hooope laski powodzenia niech to bedza ye wlasciwe jajka ktote beda sie pieknie dzielic i z ktorych beda piekne rozowiutkie dzieciaczki :)
Drygonfly pieknego odglosu pykajacego malego serduszka
Killosierra cudownie wysokiej bety :*

reklama
Do góry