reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie chyba córka nie będzie miala rodzeństwa mamy poważny kryzys z mężem i moje małżeństwo się sypie po 5 latach :( były lepsze i gorsze dni ale teraz jest bardzo bardzo źle przepraszam że o tym tu pisze ale nie mam komu się wygadac :(

reklama
Dziewczyny ja dzis wychodze do domciu z malenstwem wszystko w porzadku jeszcze troche brudze bo wszystko sie oczyszcza.

Milagros scisnij mocno nozki i nie wypuszczaj kropka przez 9 m
Dziewczyny powodzenia ✊✊✊ za jajeczka
Kochana najwazniejsze ze wszystko z maluszkiem jest ok.
od samego poczatku byl waleczny :)

Witajcie chyba córka nie będzie miala rodzeństwa mamy poważny kryzys z mężem i moje małżeństwo się sypie po 5 latach :( były lepsze i gorsze dni ale teraz jest bardzo bardzo źle przepraszam że o tym tu pisze ale nie mam komu się wygadac :(
Kochana bedzie dobrze kazdy ma male i wieksze kryzysy w zwiazku. Przetrwacie to staranie sie o dziecko a szczegolnie procedura in vitro nie jest latwe. Faceci nie rozumieja przez co musimy przejsc a my mamy do nich o to pretensje i tak w kolko. dajcie sobie czas odpocznijcie troche wybierzcie sie na jakas kolacje przegadajcie wszystko na spokojnie

reklama
Kochane powiedzcie mi bo wlasnie wyczytalam ze strechingu nie robi sie w cyklu w ktorym przyjmuje sie tabletki antykoncepcyjne. Czyli ogolnie duuupa skoro ja juz jestem na antykach
Powiedzcie jak to u was bylo ???

Do góry